Begeleider gehandicaptenzorg

bij Bureau Kooimeer  -  Alkmaar
Baan
0
785
18-06-2020

Over deze vacature

Als begeleider of verzorger bied je ondersteuning in het dagelijks leven van de cliënten. Je komt op verschillende locaties van verschillende zorginstellingen en zo kun je flink wat ervaring op doen met de verschillende doelgroepen. Naast losse diensten komen er steeds meer lange aanvragen binnen. Dit betekent dat je ook in aanmerking kan komen voor vaste diensten per week voor een aantal maanden (soms langer) bij 1 locatie. De variatie in diensten bij ons is groot: elke doelgroep komt langs. Verder betreft het; woongroepen, dagbesteding, logeerhuizen en ambulant. 

Als flexmedewerker bij Bureau Kooimeer heb je toegang tot een planningsprogramma waar jij zelf je eigen beschikbaarheid invoert. Aan de hand van jouw beschikbaarheid wordt gekeken wat voor diensten er zijn en of ze bij je passen. De diensten worden altijd in overleg ingeroosterd. Je hebt dan toegang tot een app waar al je diensten netjes in te vinden zijn. 

Bureau Kooimeer is niet zomaar een uitzendbureau. Wij zijn een klein bureau met een passie en specialiteit voor de zorg. Omdat wij kwaliteit en ontwikkeling belangrijk vinden bieden wij onze uitzendkrachten na een geringe tijd van werken verschillende cursussen aan op kosten van Bureau Kooimeer. Omdat onze uitzendkrachten uitblinken door de begeleiding en de kans op cursussen, merken wij dat ze daarom meer kans maken op een uiteindelijk vaste aanstelling bij één van de stichtingen.

Ben je dus op zoek naar een baan waar geen enkele dag ooit hetzelfde is? En waarin je veel ervaring kunt opdoen en ondertussen de vrijheid kunt houden over je eigen rooster? Wacht dan niet langer en maak een afspraak voor een oriëntatiegesprek.

Wat je moet bezitten

Dit zijn vaardigheden en competenties die je reeds moet bezitten om de functie goed te kunnen uitoefenen

Vaardigheden 
Vaardigheden zijn activiteiten waar je goed in bent.

  • Zelfstandig
  • Flexibel
  • Zorgzaam

Wil je solliciteren op deze baan?

Login of maak snel je account aan. TalentZ maakt een slimme match tussen jou en het bedrijf! Zo zie je direct of deze baan bij jou past!

Vacature eigenschappen

  • MBO
  • 10 - 50 medewerkers
  • Parttime
  • Begeleider gehandicaptenzorg
  • Begeleider gehandicaptenzorg

Deel deze vacature