Uitvoerder infratechniek

bij Heijmans Infra B.V.  -  Assendelft
Baan
0
1314
13-05-2020

Over deze vacature

Lichtmasten langs wegen en in woonwijken zorgen voor zichtbaarheid, en dus veiligheid. Als uitvoerder infratechniek begeleid je projecten voor het plaatsen van nieuwe lichtmasten en het onderhoud aan bestaande openbare verlichtingssystemen in Noord-Holland en het noorden van Zuid-Holland. Hier zorg je dus dat er letterlijk altijd licht is in de duisternis.

 


 

Dit ga je doen

Jouw werk voor een project begint al als de calculatie op papier staat. Je controleert of alle nodige werkzaamheden berekend zijn. En of er rekening gehouden is met de juiste materialen. Neem het type kabel waarop de verlichting wordt aangesloten, dat kan per gemeente verschillen. Het gaat dan bijvoorbeeld om het plaatsen van 150 lichtmasten in een nieuwbouwwijk in Gouda. Het onderhoud aan het openbare lichtnet in Den Burg op Texel. Of het aansluiten van de openbare verlichting op een nieuwe hoofdkabel in Nieuw-Vennep.


 

Als de offerte voor een project is goedgekeurd, maak je in samenspraak met de werkvoorbereider en de opdrachtgever de planning van de werkzaamheden. Je controleert ook of het materiaal op tijd besteld is, zodat je een project op de afgesproken datum kunt opleveren. Per opdracht rooster jij vervolgens de juiste mensen in. Voordat je daadwerkelijk met de uitvoering start, check je of alle nodige documentatie geregeld is. Denk aan persoonsgegevens en certificaten van medewerkers, rapportages over de bodemgesteldheid en een Klic-melding waarin staat waar en hoe diep je kunt laten graven.


 

Elk nieuw project start je zelf op de locatie op. Je bespreekt met de monteurs en ingehuurde vaklui – voor graafwerk en kabels trekken huur je derde partijen in – alle werkzaamheden. Dat doe je aan de hand van toolboxen. Daarin staan per onderdeel de werkplekinstructies en naslaginformatie die zorgen voor een veilige werkomgeving. Je mensen werken immers met producten die onder spanning staan. Regelmatig bezoek je lopende projecten. Daar controleer je of het werk op schema ligt en of de uitvoering aan de specificaties voldoet. En je peilt de sfeer onder de teamleden. Over de voortgang van alle lopende projecten maak je financiële rapportages die je maandelijks bespreekt met de projectleider.


 


 

Jouw team

Samen met de werkvoorbereider vorm je een twee-eenheid in de voorbereiding van openbareverlichtingsprojecten. Acht laagspanningsmonteurs voeren het werk op de projectlocaties uit. Sommige van hen hebben ook specifieke kennis van verkeersregelinstallaties. Jouw team wordt overigens ook ingeschakeld als er storingen of beschadigingen zijn aan het openbare lichtnet in de regio. Die opdrachten doe je tussen alle voorbereidingen en lopende projecten door. De meldingen komen binnen bij de werkvoorbereider. Jij bepaalt welke prioriteit hebben. Gemiddeld zit je twee dagen in de week op kantoor in Assendelft of op onze locatie in Zoetermeer. Hier ervaar je een familiegevoel. Je richt je op de voorbereidingen van projecten en maakt rapportages. Heb je specialistische input nodig voor een vraagstuk? Dan is er altijd wel een collega in de buurt die je kan helpen.


 


 

Dit ben jij

Jij organiseert elk project alsof het een feestje is. Met heldere communicatie zorg je ervoor dat de voorbereiding en uitvoering soepel verloopt. Aan de ene kant kijk je kritisch naar het geleverde werk en wijs je mensen op details. Aan de andere kant heb je als coach oog voor de mens achter het werk. Zo maak je samen met je team een geslaagd feestje. Verder heb je:

 • Minimaal een mbo 4-diploma in de richting elektrotechniek.
 • Bij voorkeur minimaal drie jaar ervaring als uitvoerder in elektrotechniek.
 • Een VCA-VOL-certificaat. Heb je dit niet? Dan kun je bij ons je certificaten halen.
 • Analytisch inzicht en bij voorkeur ervaring met SAP.


 


 

Wat je van ons mag verwachten

 • Een lange termijn samenwerking.
 • Een smartphone, laptop en auto van de zaak.
 • Een prettige werksfeer: als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
 • Een warm welkom: je krijgt letterlijk een Heijmans-welkomstpakket. Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je drie maanden een inwerktraject. Jouw persoonlijke buddy wijst je de weg en beantwoordt je vragen.
 • Veel groeimogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.
 • Goede balans tussen werk en privé: we sturen je op tijd naar huis en houden het aantal overuren in de gaten.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao klein Metaal en Techniek.


 

                       

Werken bij Heijmans

We zijn groot, maar toch ook klein. En goed in wat we doen. Van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer. Hier worden we alleen nog maar beter in. Onze focus ligt namelijk op verbeteren, verslimmen en verduurzamen. Dit doen we door vooruit te kijken en de gebruikers van de wegen, gebouwen en woningen die we bouwen en onderhouden centraal te stellen. Hun welzijn en wensen staan altijd voorop. Net als veiligheid. We zetten grote digitale stappen, bieden datagedreven diensten, gaan voor 100% circulair en energieneutraal bouwen en willen de beste werkgever zijn in onze sector. Onze kracht? Samenwerken en altijd naar elkaar blijven luisteren. Met plezier naar je werk gaan en de vrijheid om mee te denken vinden wij belangrijk. Net als jouw verantwoordelijkheidsgevoel voor het werk dat je doet. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Jij bent de regisseur van je eigen loopbaan.

Senioriteitsniveau

Wat je moet bezitten

Dit zijn vaardigheden en competenties die je reeds moet bezitten om de functie goed te kunnen uitoefenen

Vaardigheden 
Vaardigheden zijn activiteiten waar je goed in bent.

 • Flexibel
 • Aanpakken
 • Leiding geven

Wil je solliciteren op deze baan?

Login of maak snel je account aan. TalentZ maakt een slimme match tussen jou en het bedrijf! Zo zie je direct of deze baan bij jou past!

Vacature eigenschappen

 • 250+ medewerkers
 • € 1 p/m
 • Fulltime
 • HBO/WO
 • Leidinggevende
 • Elektrotechniek

Deel deze vacature