Accountmanager

bij LINQ  -  Amsterdam
0
464
05-06-2020

Over deze stage

Op zoek naar een stage binnen een jong bedrijf waarbij je volwaardig meedraait en veel kunt leren? Ga dan de uitdaging aan met een stage bij LINQ.

Over de stage

Als stagiair(e) bij LINQ ben je echt onderdeel van het team, waarbij je met alle collega's van LINQ samenwerkt en ondersteunt bij de dagelijkse werkzaamheden.

In de functie van accountmanager ligt de focus op sales. Je gaat onder andere aan de slag met het aanmaken van klanten in XPS, het zoeken naar potentiële klanten, klanten na bellen ter opvolging van eerder contact en het maken van offertes.

Vanuit LINQ krijg je een stagebegeleider die jou alle kneepjes van het vak leert. Waardoor jij weer op termijn zelfstandig aan de slag kunt. Wij zijn opzoek naar stagiaires die minimaal 4 dagen per week stage moeten lopen. De werktijden zijn van 09:00 - 17:30 uur en we zijn goed bereikbaar met het OV.

Ben jij opzoek naar een stage voor minimaal 4 dagen(meer mag ook!) reageer dan meteen!

Waar & wanneer

Je werkt voornamelijk vanuit ons kantoor aan de Radarweg in Amsterdam. Je zal persoonlijk worden begeleid en krijgt de ruimte om aan je onderzoeksvraag of project te werken. Je ontvangt een stagevergoeding van €300 bruto per maand (op fulltime basis).

Je kan bij ons per direct starten met je stage. Heb je voorkeur voor een andere startdatum, dan kan dat ook in overleg!

Wat doet LINQ

LINQ is hét uitzendbureau voor flexibiliteit, diversiteit en de leukste studenten. Onze organisatie biedt voor elke student wat wils. Er is namelijk flexibel tot vast werk binnen de afdelingen Hospitality, Office, Security en Logistics. Elke afdeling heeft een eigen Business Unit Manager en eigen relatiemanagers, wellicht jouw toekomstige collega’s!

Goede mensen kennen goede mensen en daarom maken wij gebruik van LINQERS. Dit zijn de schakels tussen LINQ en de student en zij voorzien hbo- en wo-studenten van de leukste werkzaamheden. Zij zijn actief in de grote studentensteden waar LINQERS de beste mensen scouten bij hun studie-, sport-, studentenvereniging of andere netwerken. Zo zorgen zij voor de werving van de beste studenten en helpen ze met het vullen van de planning. Jij zal met deze stage ook in nauw contact met hen staan.

Contact

Interesse? Solliciteer dan via de solliciteer button en verras ons met je cv en motivatie.

Stageperiode: 1 september 2020 t/m 30 maart 2021.

Wat je moet bezitten

Dit zijn vaardigheden en competenties die je reeds moet bezitten om de functie goed te kunnen uitoefenen

Vaardigheden 
Vaardigheden zijn activiteiten waar je goed in bent.

 • Zelfstandig
 • Commerciele vaardigheden
 • Sociaal

Wat je gaat leren

Dit zijn vaardigheden en competenties die je in deze rol verder kunt ontwikkelen.

Vaardigheden 
Vaardigheden zijn activiteiten waar je goed in bent.

 • Administratieve vaardigheden
 • Telefonische afhandeling
 • Sales

Wil je solliciteren op deze stage?

Login of maak snel je account aan. TalentZ maakt een slimme match tussen jou en het bedrijf! Zo zie je direct of deze stageplaats bij jou past!

Vacature eigenschappen

 • MBO
 • € 300 p/m
 • 10 - 50 medewerkers
 • 2e jaar
 • 3e jaar
 • 4e jaar
 • (Junior) accountmanager

Het bedrijf is nog niet erkend voor bovenstaande studierichtingen. Neem contact op met het bedrijf of je onderwijsinstelling om te kijken of dit bedrijf erkend kan worden.

Deel deze vacature