Bar / bedienend personeel

bij Abbey Abcoude  -  Abcoude
Baan
0
319
08-03-2021

Over deze vacature

Met het oog op de (her)opening van ons restaurant & bar zijn we op zoek naar horecapersoneel met minimaal 2 jaar ervaring, woonachtig in omgeving Abcoude of Amsterdam.

Abbey Abcoude is de jongste horecazaak in de oude dorpskern in Abcoude;  bruisend, gezellig & toegankelijk. Vanaf aankomend voorjaar zijn wij op zoek naar bedienend personeel en barpersoneel. Kun jij ook niet wachten om weer aan de slag te mogen? Dan leren we je graag beter kennen!

Jouw profiel

  • Servicegericht, representatief, passie voor hospitality 
  • Hands-on en proactief
  • Flexibel inzetbaar
  • Enthousiaste teamplayer
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
     

Ons aanbod

  • Een werksfeer met een hoge mate van betrokkenheid
  • Afwisselende baan met veel klantcontact
  • Flexibele werktijden op basis van jouw beschikbaarheid
  • Een goed salaris afhankelijk van je leeftijd en ervaring

 

Heeft bovenstaande tekst je enthousiast gemaakt? Solliciteer dan direct!

Wat je moet bezitten

Dit zijn vaardigheden en competenties die je reeds moet bezitten om de functie goed te kunnen uitoefenen

Competenties 
Competenties zijn een verzameling van kennis aangevuld met persoonlijkheid, intelligentie en motivatie.

  • Aandacht voor details
  • Aanpassingsvermogen
  • Creativiteit
  • Discipline
  • Energie
  • Flexibel gedrag
  • Initiatief
  • Klantgerichtheid
  • Luisteren
  • Optreden
  • Sociabiliteit
  • Kwaliteitsgerichtheid
  • Vakgerichtheid
  • Verantwoordelijkheid

Vaardigheden 
Vaardigheden zijn activiteiten waar je goed in bent.

  • Gezondheids-, veiligheids- en hygiënewetgeving op het gebied van voedsel naleven
  • Betalingen verwerken
  • Producten bijverkopen
  • Dranken serveren
  • Betalingen van rekeningen in ontvangst nemen
  • Voor het glaswerk zorgen
  • Warme dranken bereiden
  • Baruitrusting bedienen
  • De alcoholwet handhaven
  • Drankenkaart aanbieden
  • De bar schoonhouden
  • Bestellingen voor eten en drinken van gasten opnemen
  • Sterke drank etaleren
  • Openings- en sluitingsprocedures uitvoeren
  • De bar voorbereiden
  • Bier serveren
  • De bar bevoorraden

Wil je solliciteren op deze baan?

Login of maak snel je account aan. TalentZ maakt een slimme match tussen jou en het bedrijf! Zo zie je direct of deze baan bij jou past!

Vacature eigenschappen

  • 1 - 10 medewerkers
  • Parttime
  • MBO
  • HBO/WO
    • Hospitality & Events Management
    • Hotel Management
    • Hotel- en Eventmanagement
    • Meewerkend horeca ondernemer

    Deel deze vacature