Maatschappelijk impact maken

Aangepast aan de huidige arbeidsmarkt om vraag en aanbod bij elkaar te brengen; TalentZ is ontwikkeld vanuit onze passie voor het maken van maatschappelijke impact. Ons belangrijkste doel is om op basis van vaardigheden en competenties, ook wel talenten genoemd, werkzoekenden of studenten te verbinden bij een passende werkgever, en andersom. Het team van TalentZ werkt elke dag met veel passie om het platform overzichtelijker te maken en het vinden van goede match steeds eenvoudiger. Heb je een vraag over ons of ons platform? Neem dan contact met ons op!

Ontmoet de organisatie achter TalentZ

Waar wij voor staan

Onze missie is om iedereen te ondersteunen bij de ontwikkeling van vaardigheden en competenties, en een gratis platform te bieden die ondersteunt bij het vinden van een fijne werkplek waar deze ontwikkeling plaats kan vinden. Onze visie is daarbij om het vacatureplatform in Nederland te zijn voor iedereen dat altijd goed aansluit bij de huidige arbeidsmarkt.

Impact maken
Impact maken

Het team

Het ontwikkelen van TalentZ doen we met ons ambitieuze, enthousiaste team:

Rick Slijkhuis

Rick Slijkhuis

Front-End Developer

Één plek waar het onderwijs en het bedrijfsleven samenkomen

Het is onze missie om het onderwijs en het bedrijfsleven dichterbij elkaar te brengen zodat studenten goed zijn voorbereid op het beroepsleven. Dat valt of staat bij een stageplek die goed bij de student past. Wij ontwikkelen naast TalentZ een studentvolgsysteem zodat onderwijsinstellingen de student kunnen volgen en begeleiden op TalentZ.

Impact maken

Betrokken ambassadeurs

Wil jij bijdragen aan het succes van TalentZ?

Maak een account aan en start met het plaatsen van of zoeken naar vacatures!

Maak een account aan