Maatschappelijk impact maken

Wij vinden het belangrijk dat studenten zich optimaal kunnen ontwikkelen, dat begint met een goede stageplek die perfect past bij de student. Onze drive is dat studenten en bedrijven elkaar snel en gemakkelijk vinden. Dit doen wij door elke dag met veel passie TalentZ door te ontwikkelen tot de grootste stagewebsite van Nederland.

Ontmoet de organisatie achter TalentZ

Door het slim matchen van een student aan een bedrijf zorgen wij voor een optimale ontwikkeling

TalentZ koppelt op een innovatieve manier de student op basis van skills, persoonlijke eigenschappen en opleiding aan het juiste bedrijf. Op deze manier spelen wij in op de behoefte van jongeren door een stagevacature snel en gemakkelijk aan de student te koppelen. Op basis van deze informatie laat TalentZ - uitgedrukt in matchingspercentage - zien welke bedrijven het best bij de student passen. De student krijgt vervolgens in één oogopslag te zien waar hij/zij zich gedurende de stage optimaal kan ontwikkelen.

Impact maken
Impact maken

Het team

Impact maken en TalentZ door ontwikkelen doen wij met ons multidisciplinair team

Sven de Zeeuw

Sven de Zeeuw

Product Owner

Één plek waar het onderwijs en het bedrijfsleven samenkomen

Het is onze missie om het onderwijs en het bedrijfsleven dichterbij elkaar te brengen zodat studenten goed zijn voorbereid op het beroepsleven. Dat valt of staat bij een stageplek die goed bij de student past. Wij ontwikkelen naast TalentZ een studentvolgsysteem zodat onderwijsinstellingen de student kunnen volgen en begeleiden op TalentZ.

Impact maken

Betrokken ambassadeurs

Wil jij bijdragen aan het succes van TalentZ?

Plaats je stagevacature, zoek naar een toffe stageplek of neem contact met ons op!