Talentz
Vind snel en gemakkelijk jouw topstage!

Kosteloos de juiste student vinden die toegevoegde waarde levert aan je bedrijf!

Employee detail

Ontdek wat Talentz voor jou kan betekenen!

Via Talentz willen wij het verschil maken voor studenten, bedrijven en onderwijs. Het is vaak een uitdaging voor bedrijven om met de juiste opleidingen en studenten in contact te komen. Via Talentz kun je als bedrijf direct met de student in contact komen. Door de stageplekken via Talentz in te vullen bespaar je als bedrijf een hoop tijd.

Registreer je snel!

  • Klik op de knop registreer.
  • Maak een account aan en druk op de activatielink die in jouw mailbox verschijnt.
  • Maak je profiel aan als bedrijf.


Het is belangrijk als bedrijf om het profiel zo volledig mogelijk in te vullen. Dit zorgt er namelijk voor dat Talentz passend talent kan matchen aan je vacatures. Laat zien wat je als bedrijf de student te bieden hebt en wat voor talent bij je past. Dit kun je doen door middel van foto’s, video’s, en een leuke tekst!

Plaats je vacature!

Ga naar de pagina vacatures om de stageplekken kosteloos aan te bieden. Je kunt gemakkelijk aangeven wat je belangrijk vindt binnen je bedrijf en wat je verwacht van een student.

Laat je bedrijf groeien!

Willen je als bedrijf graag studenten aan je binden die niet alleen tijdens hun stage maar ook in de toekomst van belang kunnen zijn voor je bedrijf? Kom dan nu in contact met de juiste studenten via Talentz en kijk welke studenten er met je vacature wordt gematcht.