Het beste vacatureplatform voor iedereen

TalentZ is het beste vacatureplatform voor alle banen en stages die jouw vacature matcht met de juiste kandidaten. Wij spelen in op de snel veranderende arbeidsmarkt en leggen de focus bij vaardigheden en competenties. Zo creëren wij een goede match tussen vraag en aanbod, en vind jij een perfecte kandidaat voor je stage- of baanvacature.

Bij TalentZ plaats je gemakkelijk en snel vacatures, die gelijk zichtbaar worden voor gebruikers. Verder bieden we veel optionele mogelijkheden om de vacature zo duidelijk mogelijk in te richten voor potentiële kandidaten. Verborgen kosten? Daar doen we niet aan. Ons platform is volledig gratis voor iedereen, voor altijd.

Zet vandaag nog je vacatures online en vind de match die bij jouw bedrijf past.

Bedrijven

Ga voor het allerbeste

 • Gratis

  Plaats kosteloos en onbeperkt vacatures, beheer ze gemakkelijk en nodig werkzoekenden en studenten uit op sollicitatiegesprek.

 • Voor iedereen

  We vinden inclusiviteit erg belangrijk op ons platform en werken hard om arbeidsdiscriminatie tegen te gaan door een eerlijk sollicitatieproces te stimuleren. Als werkgever heb je bij het plaatsen van een vacature daarom de mogelijkheid om te kiezen voor anoniem solliciteren, waarbij je kandidaten op gesprek uitnodigt op basis van vaardigheden en competenties.

 • De juiste match

  Gebruikers van TalentZ worden op basis van de informatie op hun account gematcht aan de vacature(s) van je bedrijf. Maar als bedrijf kun je zelf ook op zoek naar matches. Kijk daarvoor bij de vacature informatie en klik op ‘Matches zoeken’.

Vacatures bij TalentZ

 • Stagevacatures

  Student

  Op TalentZ zoeken veel gemotiveerde studenten naar een leuke, leerzame stageplek. Plaats je stagevacatures op TalentZ en vind de stagiair die bij jouw bedrijf past!

  • Gratis onbeperkt stagevacatures plaatsen

  • Matcht op vaardigheden, competentie en opleiding

  • Studenten van alle niveaus

  • Plaats een meewerkstage, casus, afstudeeropdracht, BBL of BOL

 • Baanvacatures

  Werkzoekende

  Op zoek naar een werknemer, trainee die jouw team komt versterken? Plaats gratis baanvacatures en vind de match die bij jouw bedrijf past!

  • Gratis onbeperkt baanvacatures plaatsen

  • Bepaal het gewenste niveau, opleiding, vaardigheden, competenties en nog veel meer

  • Overzichtelijk; het sollicitatieproces loopt geheel via TalentZ

  • Plaats een baan, startersbaan, bijbaan of traineeship

Werkgever
Marieke Zevenbergen
Ik ben een kleine organisatie, dat maakt dat ik het belangrijk vind dat iemand commerciële vaardigheden bezit, zodat de diegene direct kan meedraaien. Dat TalentZ matcht op vaardigheden, vind ik echt zo handig!

Marieke Zevenbergen

Duizenden geregistreerde gebruikers in Nederland

Veel andere bedrijven gingen je al voor en vonden een perfecte kandidaat. Plaats een vacature en sluit je aan bij duizenden vacatures uit heel Nederland

Hoe gebruik ik TalentZ?

Binnen 5 minuten maak jij optimaal gebruik van alle mogelijkheden van ons platform

 • Registreren

  Maak een bedrijfsaccount aan

  Met de onderstaande knop leiden we je door het registratieproces heen. Vervolgens kan je je profiel aanvullen met een profielfoto, banner foto of video en leuke informatie over het bedrijf. Dit is zichtbaar voor gebruikers van TalentZ. Daarna is het tijd voor je eerste vacature.

  Impressie account registratieImpressie account registratie mobiele telefoon
 • Profileren

  Plaats een vacature

  Vul details in over de functie en omschrijf de werkzaamheden van de kandidaat. Daarna vragen we je vaardigheden en competenties te kiezen die aansluiten bij de functie. Bij een stagevacature vragen we je ook in te vullen wat een student bij je bedrijf zou kunnen leren aan vaardigheden en competenties. We voegen regelmatig nieuwe features toe met nieuwe opties om je voorkeuren nog beter te kunnen doorgeven.

  Impressie vacature aanmakenImpressie vacature aanmaken mobiele telefoon
 • Matchen

  Vind de juiste match

  Nu dat de vacature live staat kunnen kandidaten gelijk solliciteren voor de functie. Bij sollicitaties krijg je uiteraard een bericht van ons op het ingevulde e-mailadres. Zelf op zoek naar een geschikte kandidaat? Dat kan bij TalentZ ook! Ons algoritme zoekt op basis van de gegevens uit de vacature naar werkzoekenden of studenten die goed bij je bedrijf en de functie passen. Je kunt daarna zelf de profielen van deze kandidaten bekijken om te zien wie er het beste bij je bedrijf aansluit. Bij anonieme vacatures zijn de gegevens van de kandidaten voor een deel afgeschermd. Een geschikte kandidaat gevonden? Nodig deze persoon dan uit om te komen solliciteren.

  Impressie studenten matchesImpressie studenten matches mobiele telefoon

Je vindt de beste kandidaten door naar talent te kijken

Werkgever

Geef talent een kans en plaats nu gratis een vacature