Het beste vacatureplatform voor iedereen

TalentZ is het beste vacatureplatform voor alle banen en stages die jouw vacature matcht met de juiste kandidaten. Talent zit in iedereen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om een vacature te plaatsen waar ook anoniem op gesolliciteerd kan worden. Zo worden kandidaten puur op talent beoordeeld en komen alleen kandidaten die het best passen bij het bedrijf aan tafel voor een kennismakingsgesprek.

Bedrijven

Ga voor het allerbeste

Vacatures bij TalentZ

Baanvacatures

illustration

Ben je op zoek naar een werknemer of trainee? Plaats geheel gratis baanvacatures.

Gratis baanvacatures plaatsen
Startersfuncties & traineeships
Banen & bijbanen

Stagevacatures

illustration

Op TalentZ kan je de beste stagiairs vinden. Dit doe je door geheel gratis stagevacatures te plaatsen.

Gratis stagevacatures plaatsen
Matcht op talenten & opleiding
Studenten van alle niveaus
Werkgever

“Ik ben een kleine organisatie, dat maakt dat ik het belangrijk vind dat iemand commerciële vaardigheden bezit, zodat de diegene direct kan meedraaien. Dat TalentZ matcht op vaardigheden, vind ik echt zo handig!”

Al meer dan 2000+ geregistreerde kandidaten in Nederland

TalentZ is ontwikkeld voor jou, de werkgever! Al vele bedrijven gingen je voor en vonden binnen enkele dagen de perfecte kandidaat! Waar wacht je nog op?

Hoe werkt TalentZ?

Creëer binnen één minuut je account, plaats je vacature en TalentZ matcht je automatisch met de meest geschikte kandidaat

REGISTREREN

Maak een account aan

Registreren is snel gebeurd en erg makkelijk. Hoe vollediger je het account invult, hoe beter we je vacature(s) kunnen matchen aan werkzoekenden en studenten.

Impressie account registratieImpressie account registratie mobiele telefoon
Impressie account registratieImpressie account registratie mobiele telefoon

PROFILEREN

Plaats een vacature

Vul de details van de vacature in en omschrijf de werkzaamheden van de kandidaat. Hier is ook ruimte voor informatie over je bedrijf. Daarna vul je in welke talenten je verwacht van de werknemer en wat een student bij jouw bedrijf kan leren. Wil je jouw kandidaten puur op talent beoordelen? Plaats dan een anonieme vacature.

MATCHEN

Vind de juiste match

Staat je vacature online? Dan kan een kandidaat solliciteren op de functie. Wil je zelf op zoek naar een geschikte kandidaat, dan kan dat ook. Bekijk profielen van werkzoekenden of stagiairs die het beste matchen bij de vacature van jouw bedrijf en nodig ze gemakkelijk uit voor een gesprek.

Impressie studenten matchesImpressie studenten matches mobiele telefoon

Vind ook de perfecte kandidaat voor jouw vacature

Plaats vandaag nog gratis je vacature op TalentZ