Vind de stage die bij jou past!

Stagelopen is een ontzettend goede manier om meer kennis op te doen over jouw vakgebied en jezelf verder te ontwikkelen. Ook doe je veel werkervaring op. Na je studie krijg je te maken met de arbeidsmarkt, een snel veranderende markt waar wij je graag op helpen voorbereiden. De arbeidsmarkt wordt namelijk steeds skillsgerichter, wat inhoudt dat vaardigheden en competenties belangrijker worden. Op TalentZ zoeken wij voor jou stagevacatures die bij jouw huidige vaardigheden en competenties passen, maar ook bij vaardigheden en competenties die je graag zou willen leren. Match gevonden? Via TalentZ solliciteer je gemakkelijk op de gevonden stage.

Ben je klaar om je verder te ontwikkelen? Start vandaag nog met het zoeken naar jouw match!

Studenten

Ga voor het allerbeste

 • Gratis

  We vinden het belangrijk dat jij een stageplek kan vinden die bij je past. Daarom is TalentZ voor al onze gebruikers helemaal gratis. Voor altijd.

 • Voor iedereen

  Iedereen moet een perfecte match kunnen vinden. We vinden inclusiviteit erg belangrijk op ons platform en werken hard om arbeidsdiscriminatie tegen te gaan door een eerlijk sollicitatieproces te stimuleren. Zo bieden we bijvoorbeeld de mogelijkheid om anoniem te solliciteren, zodat je alleen wordt beoordeeld op je vaardigheden en competenties.

 • De juiste match

  Op TalentZ is de juiste match zo gevonden. Door je profiel in te vullen kunnen we je aan vacatures matchen op basis van vaardigheden, competenties en jouw optionele filters en voorkeuren. Zo kom je op een plek terecht waar je jezelf kunt zijn en je optimaal kunt ontwikkelen.

MBO student
Max Wilgenhof
Ik heb mijn profiel aangemaakt op mijn mobiel, competenties aangetikt en binnen één dag had ik een stageplek geregeld!

Max Wilgenhof

Vind jouw match tussen duizenden vacatures in heel Nederland

Met ons dagelijks groeiende aanbod aan diverse verschillende bedrijven vind je snel en gemakkelijk de stageplek waar jij het beste uit jezelf kunt halen. Veel studenten gingen je al voor! Ben jij klaar om op zoek te gaan naar jouw volgende stageplek?

Hoe gebruik ik TalentZ?

Binnen 5 minuten maak jij optimaal gebruik van alle mogelijkheden van ons platform

 • Registreren

  Maak een account aan

  Vul je account met informatie over jou, je vaardigheden, competenties, werkervaring, opleiding en nog veel meer. We voegen regelmatig nieuwe features toe met nieuwe opties om je voorkeuren nog beter te kunnen doorgeven.

  Impressie account registratieImpressie account registratie mobiele telefoon
 • Matchen

  Vind de perfecte stageplek

  Met de door jou ingevulde informatie zoekt ons algoritme naar vacatures die perfect bij jou passen. Deze vind je in het stageoverzicht, waar je bij alle vacatures informatie kan lezen. Heb je een stageplek gevonden die goed bij je past? Solliciteer dan gemakkelijk via één druk op de knop.

  Impressie werkplek matchesImpressie werkplek matches mobiele telefoon

Vind vandaag nog jouw perfecte stage

Student

Registreer je profiel en solliciteer op de stage die het best bij jou past