Bedrijfsleider restaurant/terras bij KNUS & Brasserie Blazer - Amsterdam

bij Brasserie Blazer  -  Amsterdam
Baan
0
94
20-07-2021

Over deze vacature

Over de functie

Draai jij al een aantal jaar mee in de horeca en ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging? Vind je het leuk om personeel te trainen en bezig te zijn met het verbeteren van interne processen binnen een restaurant? Perfect, want KNUS en Brasserie Blazer zoeken ervaren bedrijfsleiders! 

 

Over Blazer en KNUS

Brasserie Blazer is 15 jaar geleden opgericht door de gebroeders Blazer op de Lijnbaansgracht in hartje Amsterdam. Gevestigd in het grote antiekcentrum en gevuld met een gigantische portie Amsterdamse gezelligheid. We serveren lunch en diner, met de biercultuur van een bruine kroeg zoals je die kent. 

Vijf jaar geleden openden de eigenaren KNUS op de Linnaeusstraat, in Oost. Een modern restaurant in een jaren ’20 sfeer met heerlijk eten en lekkere drankjes. Een plek waar heel Oost zich thuis voelt en waar de KNUS-heid in alles aanwezig is. 

 

Werkzaamheden

  • Nieuw personeel inwerken en opleiden
  • Algemene werkzaamheden in het restaurant  
  • Opstarten en afsluiten van diensten  
  • Werkplek management, ervoor zorgen dat de restaurants er representatief uit blijven zien en het personeel hiertoe aansturen 
  • De voorraden beheren en bestellen 
  • Op lange termijn interne bestuurlijke processen helpen coördineren

 

Functie eisen

  • Minimaal 18 jaar of ouder
  • Minimaal 3 jaar ervaring in de horeca

 

Sollicitatieprocedure

Reageer door een mailtje te sturen naar solliciteren @ knusamsterdam . nl. Zorg dat je in ieder geval je contactgegevens meestuurt, een cv en eventueel een tekst over wie jij bent. Je kan ook langs komen bij de bar en je telefoonnummer achterlaten, dan nemen wij contact met je op! 

Wij nodigen je via de telefoon uit voor een sollicitatiegesprek, en wellicht ben jij daarna wel onze nieuwe horecatijger! 

 

Je salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring.

Wat je moet bezitten

Dit zijn vaardigheden en competenties die je reeds moet bezitten om de functie goed te kunnen uitoefenen

Competenties 
Competenties zijn een verzameling van kennis aangevuld met persoonlijkheid, intelligentie en motivatie.

  • Besluitvaardigheid
  • Leidinggeven
  • Mondelinge vaardigheid
  • Oordeelsvorming
  • Optreden
  • Overtuigingskracht
  • Schriftelijke vaardigheid
  • Visie
  • Groepsgericht leidinggeven
  • Integriteit
  • Verantwoordelijkheid

Vaardigheden 
Vaardigheden zijn activiteiten waar je goed in bent.

  • Klachten van klanten afhandelen
  • Gezondheids-, veiligheids- en hygiënewetgeving op het gebied van voedsel naleven
  • Klantenservice verlenen
  • Behoeften van klanten identificeren
  • Speciale promoties bedenken
  • Klantervaringen beheren
  • Naleving van gezondheids- veiligheids- en hygiënenormen waarborgen
  • Personeel aanwerven
  • Beheersing van uitgaven
  • Leiding geven aan personeel
  • Werknemers opleiden
  • Verkoopopbrengsten maximaliseren
  • Goederen bestellen
  • Methoden voor kwaliteitsgarantie
  • Toezicht houden op de voedselkwaliteit
  • Menu's plannen
  • Zorgen dat servies klaar is voor gebruik
  • Een restaurant beheren
  • Dienstverlening controleren
  • Werk voor speciale evenementen controleren
  • Financiële rekeningen controleren
  • Speciale evenementen organiseren
  • Zorgen voor de juiste porties
  • Gevarenanalyse en kritische controlepunten
  • Toezicht houden op de werkzaamheden van verschillende ploegendiensten
  • Voor regelmatig onderhoud van keukenmateriaal zorgen
  • Voorraadrotatie beheren

Wil je solliciteren op deze baan?

Login of maak snel je account aan. TalentZ maakt een slimme match tussen jou en het bedrijf! Zo zie je direct of deze baan bij jou past!

Vacature eigenschappen

  • 10 - 50 medewerkers
  • Fulltime
  • VMBO

      Deel deze vacature