Hulpkok bij KNUS & Brasserie Blazer - Amsterdam

bij Brasserie Blazer  -  Amsterdam
Baan
0
156
20-07-2021

Over deze vacature

Over de functie

Heb jij een passie voor het bereiden van lekker eten? Of wil je hier graag meer over leren? Super, want KNUS en Brasserie Blazer zoeken een hulpkok. Je gaat aan de slag in de gezelligste keukens van Amsterdam. Bij ons kan je leren hoe je heerlijke klassieke en seizoensgebonden gerechten kan bereiden.

 

Over Blazer en KNUS

Brasserie Blazer is 15 jaar geleden opgericht door de gebroeders Blazer op de Lijnbaansgracht in hartje Amsterdam. Gevestigd in het grote antiekcentrum en gevuld met een gigantische portie Amsterdamse gezelligheid. We serveren lunch en diner, met de biercultuur van een bruine kroeg zoals je die kent. 

Vijf jaar geleden openden de eigenaren KNUS op de Linnaeusstraat, in Oost. Een modern restaurant in een jaren ’20 sfeer met heerlijk eten en lekkere drankjes. Een plek waar heel Oost zich thuis voelt en waar de KNUS-heid in alles aanwezig is. 

 

Werkzaamheden

  • De chefkok ondersteunen in de mice en place (MEP)
  • Samen met de chefkok de keukendiesnt draaien, hierbij is de koude kant jouw domein
  • Schoonmaak werkzaamheden in de keuken en afwas
  • Op langere termijn leren zelfstandig bonnen te bereiden, geen zorgen, hierin wordt je opgeleid

 

Functie eisen

  • Minimaal 18 jaar of ouder
  • Geen ervaring vereist, maar wel een pré

 

Sollicitatieprocedure

Reageer door een mailtje te sturen naar solliciteren @ knusamsterdam . nl. Zorg dat je in ieder geval je contactgegevens meestuurt, een cv en eventueel een tekst over wie jij bent. Je kan ook langs komen bij de bar en je telefoonnummer achterlaten, dan nemen wij contact met je op! 

Wij nodigen je via de telefoon uit voor een sollicitatiegesprek, en wellicht ben jij daarna wel onze nieuwe horecatijger! 

 

Je salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring. 

Wat je moet bezitten

Dit zijn vaardigheden en competenties die je reeds moet bezitten om de functie goed te kunnen uitoefenen

Competenties 
Competenties zijn een verzameling van kennis aangevuld met persoonlijkheid, intelligentie en motivatie.

  • Aandacht voor details
  • Discipline
  • Energie
  • Kwaliteitsgerichtheid
  • Vakgerichtheid

Vaardigheden 
Vaardigheden zijn activiteiten waar je goed in bent.

  • Gezondheids-, veiligheids- en hygiënewetgeving op het gebied van voedsel naleven
  • In een team werken in het hotel- en restaurantwezen
  • Onbewerkt voedsel opslaan
  • Afval verwijderen
  • Voedselbereidingstechnieken toepassen
  • Kooktechnieken gebruiken
  • De werkomgeving veilig hygiënisch en beveiligd houden
  • Zorgen dat de voedselbereidingsruimte schoon blijft
  • Keukenapparatuur op de juiste temperatuur houden
  • Voedselbereidingsplek overhandigen
  • Gereedschappen voor het snijden van voedsel gebruiken
  • Technieken voor culinaire afwerking toepassen
  • Opwarmtechnieken gebruiken
  • Toezicht houden op de keukenbestellingen

Wil je solliciteren op deze baan?

Login of maak snel je account aan. TalentZ maakt een slimme match tussen jou en het bedrijf! Zo zie je direct of deze baan bij jou past!

Vacature eigenschappen

  • 10 - 50 medewerkers
  • Parttime
  • MBO 2

      Deel deze vacature