Mederwerkers vlakglas, lamineerafdeling en buigerij

bij DK Prototyping for automotive glass  -  Alphen aan den Rijn
Baan
0
271
17-05-2021

Over deze vacature

Zoek jij uitdagende baan?

Bij DK staan er verschillende vacatures open!

1) Medewerker vlakglasafdeling (38 uur)

Deze afdeling verwerkt grote bladen vlakglas tot allerhande vormen ruiten. Dit gebeurt met CNC gestuurde snijtafels, slijpmachines en een waterjet. Je leert in deze functie de machines te bedienen en te programmeren. Daarnaast leer je om op een veilige manier met glas om te gaan. Je leert ook om de machines waarmee je werkt te onderhouden en de voorraad glas van ruim 200 ton te beheren.

Het is in deze functie belangrijk om oog voor detail te hebben en secuur te kunnen werken, maar ook om van aanpakken te weten als er geproduceerd moet worden.

Omdat DK geen groot bedrijf is, worden de medewerkers als dat nodig is ook op andere afdelingen ingezet. Daardoor is iedere functie binnen het bedrijf veelzijdig, en is het nooit saai.

2) Medewerker Glasbuigerij (38 uur) M/V

Op deze afdeling wordt vlak glas gebogen in de vorm van autoruiten. De afdeling beschikt over ruim 15 ovens waarin het glas op hoge temperaturen gebogen wordt. Het ‘laden en lossen’ van deze ovens is een van je kerntaken.

Je leert daarnaast hoe verschillende soorten glas zich gedragen in een oven. Je werkt op deze afdeling nauw samen met medewerkers van andere afdelingen. Denk daarbij aan degene die de ruiten bedrukt met verf, en de afdeling die de ruiten lamineert na het buigen.

Oog voor detail is hier, zoals in alle functies binnen het bedrijf een vereiste. Het is ook belangrijk flexibel te zijn en om een tijdsplanning te kunnen aanhouden.

Medewerkers van deze afdeling worden met regelmaat ingezet op andere afdelingen, en leren zodoende de vele aspecten van het bedrijf kennen.

3) Medewerker Lamineerafdeling (38 uur) M/V

Op deze afdeling worden gebogen ruiten samengesteld met folie. Deze folie zorgt dat gewoon glas veiligheidsglas wordt. Daarnaast kan de folie functies als verwarming, antenne, blindering toevoegen aan de autoruit. Een groot deel van dit proces gebeurt onder geconditioneerde en stofarme omstandigheden.

In deze functie leer je alle aspecten van het lamineerproces kennen. Je bedient CNC-snijmachines en weefmachines en leert de speciale eigenschappen van de verschillende soorten folie kennen. Daarnaast leer je ook de oven en autoclaaf die deel uitmaken van het proces bedienen.

In deze functie moet je secuur en gedisciplineerd kunnen werken. Ervaring met CNC machines is een pre maar geen vereiste.

Ook voor deze functie geldt dat er nauw samengewerkt wordt met andere afdelingen, en dat je met regelmaat ook voor andere werkzaamheden zult worden in gezet

Over jouw toekomstige werkgever:

DK Prototyping for Automotive Glass in Alphen aan den Rijn is een innovatief en dynamisch bedrijf dat van vlak glas de meest uiteenlopende vormen autoruiten vervaardigd. Onze opdrachtgevers bestaan uit de gevestigde namen in de Europese auto-industrie, maar ook nieuwe innovatieve bedrijven en zelfs particulieren kunnen bij ons terecht voor autoruiten. Zo maken wij prototype ruiten (voor tests en presentaties), ruiten voor concept cars die je zou kunnen aantreffen op autoshows, en ruiten voor oldtimers die in de vervangingsmarkt niet meer verkrijgbaar zijn.

Al onze medewerkers worden intern opgeleid. Je leert het vak dus direct op de werkvloer.

Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao vlakglas en als kers op de taart krijg je een leuk team om mee samen te werken!

Ben jij toe aan een leuke uitdaging? Reageer dan nu en stuur je CV + motivatie naar info@dk.nl

Wat je moet bezitten

Dit zijn vaardigheden en competenties die je reeds moet bezitten om de functie goed te kunnen uitoefenen

Competenties 
Competenties zijn een verzameling van kennis aangevuld met persoonlijkheid, intelligentie en motivatie.

 • Aandacht voor details
 • Discipline
 • Leervermogen
 • Luisteren
 • Organisatiesensitiviteit
 • Samenwerken
 • Stressbestendigheid
 • Communicatie en Samenwerking

Vaardigheden 
Vaardigheden zijn activiteiten waar je goed in bent.

 • Secuur
 • Leergierig
 • Collegiaal
 • Geduldig
 • Nieuwsgierig

Wil je solliciteren op deze baan?

Login of maak snel je account aan. TalentZ maakt een slimme match tussen jou en het bedrijf! Zo zie je direct of deze baan bij jou past!

Vacature eigenschappen

 • 10 - 50 medewerkers
 • Fulltime
 • MBO

   Deel deze vacature