Chef de Partie

bij FG Restaurant  -  Rotterdam
Baan
0
150
27-05-2021

Over deze vacature

Ben jij zelfstandig en heb je een passie voor koken? Bij François Geurds Group zijn wij op zoek naar een Chef de Partie.
Kwaliteit staat op nummer één en daarom zijn wij op zoek naar iemand die het team van François Geurds komt versterken. Samen met het team zorg je ervoor dat onze gasten een fantastische avond beleven. Het is een uitdagende functie waarin je zowel voorbereidende werkzaamheden verricht als het uitvoeren van bereidingen en het bewaken van de kwaliteit, gaarheid, smaak en kleur van onze gerechten.

Jouw verantwoordelijkheden:

  • Samen met het team zorg je ervoor dat onze gasten een fantastische avond beleven;
  • Verrichten van voorbereidende werkzaamheden zoals: wassen, snijden, (voor)koken, mengen en roeren;
  • Uitvoeren van de bereidingen, bewaken/controleren van de kwaliteit, gaarheid, smaak, kleur van de onze gerechten en uitvoeren van bijstellingen/bij doseringen;
  • Beoordelen van de kwaliteit van de te gebruiken producten;
  • Toezien op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP, werk- en presentatiemethoden;
  • Doorgeef gereed maken van bestellingen door het uitvoeren van à la minute kookwerkzaamheden, portioneren en garneren volgens vastgestelde instructies met betrekking tot ingrediënten, receptuur, werkmethoden en uiterlijke presentatie .
     

Jouw profiel:

  • MBO 3-4 werk-denkniveau;
  • Aantoonbare kennis van de basis kooktechnieken;
  • Kennis van producten/ ingrediënten;
  • Kennis van HACCP;
  • Mondeling beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

    Ons aanbod:

 

  • Werken bij een trots bedrijf binnen een enthousiast, gemotiveerd team;
  • Een afwisselende job met ruimte voor groei en eigen inbreng;
  • Ruime aandacht voor de medewerker en ruimte voor ontwikkeling;
  • De sfeer is informeel, hartelijk, professioneel en doelgericht;
  • Een marktconform salaris.

Wat je moet bezitten

Dit zijn vaardigheden en competenties die je reeds moet bezitten om de functie goed te kunnen uitoefenen

Competenties 
Competenties zijn een verzameling van kennis aangevuld met persoonlijkheid, intelligentie en motivatie.

  • Creativiteit
  • Discipline
  • Flexibel gedrag
  • Mondelinge vaardigheid

Vaardigheden 
Vaardigheden zijn activiteiten waar je goed in bent.

  • Gezondheids-, veiligheids- en hygiënewetgeving op het gebied van voedsel naleven
  • In een team werken in het hotel- en restaurantwezen
  • Beheersing van uitgaven
  • Onbewerkt voedsel opslaan
  • Afval verwijderen
  • Voedselbereidingstechnieken toepassen
  • Menu's plannen
  • Kooktechnieken gebruiken
  • Creatief denken over voedingsmiddelen en dranken
  • Keukenapparatuur op de juiste temperatuur houden
  • Voedselbereidingsplek overhandigen
  • Gereedschappen voor het snijden van voedsel gebruiken
  • Technieken voor culinaire afwerking toepassen
  • Opwarmtechnieken gebruiken

Wil je solliciteren op deze baan?

Login of maak snel je account aan. TalentZ maakt een slimme match tussen jou en het bedrijf! Zo zie je direct of deze baan bij jou past!

Vacature eigenschappen

  • 1 - 10 medewerkers
  • Fulltime
  • MBO

      Deel deze vacature