Junior marketeer

bij GP Groot  -  Heiloo
Baan
0
79
11-10-2021

Over deze vacature

Ben jij op zoek naar een leuke afwisselende marketingfunctie? Wil jij je inzetten voor een ontzettend leuke organisatie die zowel B2B als B2C actief is? Lees dan snel onderstaande vacature! Wij zijn op zoek naar een proactieve junior marketeer die enthousiast wordt van een faciliterende en coördinerende rol binnen de commerciële afdeling van brandstoffen en tankstations. 

Junior marketeer

Heiloo, 28-40 uur per week

Als junior marketeer bij GP Groot brandstoffen en oliehandel voer je de marketing activiteiten voor de diverse merken brandstoffen en smeermiddelen (B2B) én voor onze (+/-) 60 tankstations (B2C) uit. Als creatieve marketeer houd je de ene dag bezig met het bedenken en organiseren van ludieke promoties en openingsacties voor onze (nieuwe) tankstations. De volgende dag ondersteun je sales met het ontwikkelen van een online campagne of strakke leaflet. Daarnaast zorg je ervoor dat de website up-to-date is, onderhoud je de GP Groot tankapp en post je een bericht op de social media kanalen. Zijn schrijven en creëren jouw 2de natuur? Daar kun je je energie volop in kwijt, zowel in beeld als in tekst. Je bent immers elke dag bezig met het verzorgen van persberichten, verkoopmateriaal en nieuwsbrieven. Tot slot onderhoud je goede contacten met diverse externe en interne partijen en onderhandel je zelfstandig over de kosten van merchandise en mediacampagnes.

Wij verwachten
Je hebt aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Je bent een echte aanpakker en bent in staat om zelfstandig te werken. Je bent leergierig, werkt graag in teamverband samen en neemt initiatief. Je voelt je prettig in een ondersteunende en faciliterende rol, maar durft zeker ook met creatieve ideeën te komen.

Wij bieden
Je komt te werken in een output gedreven organisatie die stuurt op resultaat met een professionele en informele werksfeer. Je werkt nauw samen met de buitendienst, de binnendienst en je collega’s van de tankstations. Daarnaast kom je terecht in een groeiend bedrijf met een warme sociale cultuur. 

Uiteraard bieden we je een marktconform salaris aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Om eventueel thuis te kunnen werken stellen wij natuurlijk een laptop, een in hoogte verstelbaar bureau en een bureaustoel beschikbaar. En er is meer! Bij GP Groot hebben we leuke extra’s zoals korting op je sportschoolabonnement, iedere dag vers fruit en sportkleding tegen gereduceerd tarief. Een tankpas met korting op brandstoffen en wasprogramma’s en een actieve personeelsvereniging. En, niet onbelangrijk, je krijgt er meer dan 1.000 gemotiveerde collega’s bij!
 

Ben jij onze nieuwe junior marketeer?
Reageer dan uiterlijk 25 oktober a.s. via de “solliciteerbutton”. Op 26 oktober maken wij een selectie uit de reacties en vervolgens zullen wij binnen 1 week de uitnodigingen voor de selectiegesprekken verzorgen. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Vragen?
Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Monique Glijnis, marketeer bij GP Groot brandstoffen en oliehandel, op 088 4720300. 

Wat je moet bezitten

Dit zijn vaardigheden en competenties die je reeds moet bezitten om de functie goed te kunnen uitoefenen

Competenties 
Competenties zijn een verzameling van kennis aangevuld met persoonlijkheid, intelligentie en motivatie.

  • Leervermogen
  • Resultaatgerichtheid
  • Verbeelding en Creativiteit

Wil je solliciteren op deze baan?

Login of maak snel je account aan. TalentZ maakt een slimme match tussen jou en het bedrijf! Zo zie je direct of deze baan bij jou past!

Vacature eigenschappen

  • 250+ medewerkers
  • Parttime
  • HBO

      Deel deze vacature