Jouw prioriteit ligt op de werkvloer ligt. Jij werkt samen met een senior (aansturende) medewerker productie. Ad-hoc reageren op nieuwe situaties en daar naar handelen.
Als er een storing is ben jij direct ter plaatse, jij beoordeelt, controleert hoe het team deze verhelpt, je ondersteunt en neemt evt. ook over. Externe monteur nodig? Jij beslist.
Het opstellen, coördineren, uitvoeren van een technisch onderhoudsplan allemaal uitdagingen die jij met veel energie aangaat. Het eindresultaat; heerlijke koek (jes) waar jij trots op kunt zijn en waar het hele team trots op mag zijn.
Ben jij er klaar voor!
Voor op de werkvloer zoeken wij een krachtige persoonlijkheid die de rol van productieleider gaat vervullen. Iemand die weet hoe het bakproces in elkaar steek van brood en/of koek. De persoon die wij zoeken is duidelijk in de communicatie en kan resultaatgericht aansturen.
De functietitel is Technische Productieleider. Samen met de bedrijfsleider draag jij de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse gang van zaken op de productievloer (dagdienst of seizoensgebonden ploegendienst) en jij zorgt ervoor dat doelen, op het gebied van kwaliteit, rendement, levertijden en veiligheid netjes worden behaald door jullie team. Jouw deel van de verantwoordelijkheid is vooral gericht op de productie en de techniek (de bedrijfsleider focust zich op de planning en inpakwerkzaamheden). Een belangrijke taak die voor jou is weggelegd is die van machine optimalisatie. Als leidinggevend team sturen jullie 17 vaste mensen aan met daarbij nog een aantal uitzendkrachten. Veilig werken op een prettige manier is de basis van jullie aansturing.
Bij afwezigheid van de bedrijfsleider neem jij zijn taken waar; - toezicht op de afdeling inpak, -opstellen van de dag- en weekplanning. Jij krijgt ondersteuning van een senior (aansturend) medewerker productie.
Jij bent een ware leider op de vloer.
Jouw Profiel
Je komt te werken bij een echt Brabants bedrijf dat al 70 jaar de lekkerste dingen bakt. Het is een familiebedrijf waar iedereen oog heeft voor elkaar en de warmte je tegemoet komt wanneer je er naar binnen stapt. Zij maken hier meer dan 230 verschillende vormen, texturen en smaakcombinaties gebaseerd op meerdere recepten. Hun succes behalen ze door hoogwaardige grondstoffen, recepten (goed bewaarde familiegeheimen) en bereidingsmethoden te combineren met moderne technieken (en traditionele-). Ze maken alles in hun eigen bakkerij op een bakplaat welke is ingesmeerd met persoonlijke aandacht, kwaliteit en inzet.
Zij produceren hoge kwaliteit (hartige) koekjes en beschikken over een enorm assortiment producten en diverse verpakkingen dat zeer regelmatig verandert omdat zij deze afstemmen op de wensen van hun klanten.
Het bedrijf kent een platte structuur.
Dit zijn vaardigheden en competenties die je reeds moet bezitten om de functie goed te kunnen uitoefenen
Login of maak snel je account aan. TalentZ maakt een slimme match tussen jou en het bedrijf! Zo zie je direct of deze baan bij jou past!