Web developer

bij MobilityLabel  -  Utrecht
Baan
0
376
11-06-2021

Over deze vacature

Vacature : webdeveloper bij start-up in mobiliteitssoftware

 

Rol: webdeveloper

Vorm: loondienst, rechtstreeks (geen uitzendbureau of payrolling)

Contract: bij voorkeur 32 uur per week

Salaris-indicatie: € 2900,- tot € 3200,- bruto per maand op basis van 40 uur per week

Startdatum: 1 september 2021 (of eerder in overleg)

Werklocatie: binnenstad Utrecht (deels thuiswerken, in overleg)

 

Meer info: Thijs Brentjens (thijs (at) mobilitylabel.com, 06-11317044) en Christiaan Rasch (christiaan (at) mobilitylabel.com, 06-28769187)

 

 

MobilityLabel is een Utrechtse start-up die softwareoplossingen levert die werkgevers inzicht biedt in het woon-werkverkeer van hun organisatie: hoe reizen medewerkers nu naar hun werk en waar liggen kansen om dat anders te doen? Voor verdere groei en professionalisering is MobilityLabel op zoek naar een webdeveloper die samen met de huidige programmeur en mede-oprichter de tooling verder doorontwikkelt.

Wat ga je doen? Ontwikkelen aan onze bestaande frontends, zoals ons interactief mobiliteitsdashboard MobilityAnalyst en verschillende ondersteunende webapplicaties.

We werken voor onze frontends met: HTML, CSS (Bootstrap), Javascript (o.a. jQuery, LeafletJS en ES8), Git en deels met VueJS en PHP.

Daarnaast ga je ook meehelpen met design en UX van de verschillende tools. Na verloop van tijd kan uitbreiding van de werkzaamheden mogelijk zijn, en bijvoorbeeld bestaan uit het werken met NodeJS, Python, PostgreSQL/PostGIS, Docker en Linux servers.

 

Functie-vereisten:

Afgeronde relevante HBO of universitaire opleiding, relevante programmeerervaring

 

Technische skills:

 • uitstekende HTML, CSS en JavaScript -kennis en -vaardigheden (vereist)
 • (bij voorkeur) LeafletJS voor interactieve kaarten en/of PHP.
 • Interesse in (en gevoel bij) design, UI/UX en styling.

 

Algemene skills:

 • nieuwsgierigheid
 • zelfstandigheid van werken
 • ondernemend / initiatief nemen
 • ervaring met open source toepassingen

 

 

Over de werkgever:

MobilityLabel is gespecialiseerd in het kwantificeren en optimaliseren van het mobiliteits- en vestigingsbeleid van middelgrote en grote werkgevers. Wij doen dit aan de hand van door ons ontwikkelde standaarddiensten en (soms) individueel maatwerk. Onze aanpak is analytisch, cijfermatig en fact-based. MobilityLabel is geen verkeerskundig bureau of consultant: zo schrijven wij geen lange rapporten, maar leveren SAAS-tools waarmee gebruikers zelf hun eigen inzicht en advies kunnen genereren, met duidelijke cijfers, slimme tools, overzichtelijke visuals en zelfverklarende overzichten. MobilityLabel werkt zowel rechtstreeks voor werkgevers als via adviseurs en overheden.

De activiteiten zijn in de eerste 5 jaar sterk ontwikkeld, zowel in aantal klanten/gebruikers als in verschillende tooling en markten. En daarmee zijn we op een logisch moment gekomen om ons team uit te breiden, in eerste instantie met een front-end developer.

MobilityLabel is een klein team, bestaande uit Thijs (mede-oprichter en chef-code), Christiaan (mede-oprichter en chef-markt), een salesmanager buitenland en een IT-werkstudent. De eerste jaren hebben de oprichters Thijs en Christiaan met z’n tweeën vormgegeven aan het bedrijf. Nu zijn we een (iets) groter team aan het worden en geven we graag met elkaar vorm aan de manier van werken. We hebben niet de ambitie om te groeien om het groeien. We willen gave en relevante diensten leveren aan een selecte groep enthousiaste klanten. In Nederland en sinds kort ook daarbuiten. Liever marktleider in een niche-markt, dan alles-kunner.

Duurzaamheid is een kernwaarde van MobilityLabel. Dat komt natuurlijk tot uiting in de tooling die we ontwikkelen. Wij bieden werkgevers en overheden inzicht in kansen voor actieve en duurzame mobiliteit. Ook in onze bedrijfsvoering proberen we bewuste keuzes te maken. Zo zijn onze eigen servers groen, werken en overleggen we veel op afstand en als we reizen, doen we dat het liefst op de fiets of elektrisch.

 

Hoe kan je werk er straks uitzien?

Op een typische dag werk je soms thuis, en soms op ons kantoor in Utrecht, aan één van de grachten in het centrum van Utrecht. We delen dat kantoor met een klein architectenbureau, dus met de inrichting van het kantoor zit het wel snor. Bij ons populair: goeie koffie, een spelletje tafelvoetbal, een walmend tosti-ijzer of lunchwandeling voor een broodje-Mario.

Vaak werken we planmatig aan nieuwe releases, maar we maken ook graag zijstapjes in onze planning voor een goed idee (vaak) of het blussen van een brandje (gelukkig minder vaak).

Inhoudelijk werk je veel samen met Thijs en Christiaan. Gedreven en soms best eigenwijze lui, maar altijd open voor goeie ideeën, tegengas en eigen inbreng.

 

 

Meer weten / sollciteren?

Neem contact met ons op via bovenstaande contactgegevens. We horen graag van je!

 

Note:

Required: Good communication skills (speaking and writing) in Dutch and English. No need to respond if you don't master the Dutch language

Wat je moet bezitten

Dit zijn vaardigheden en competenties die je reeds moet bezitten om de functie goed te kunnen uitoefenen

Competenties 
Competenties zijn een verzameling van kennis aangevuld met persoonlijkheid, intelligentie en motivatie.

 • Creativiteit
 • Initiatief
 • Probleemanalyse
 • Innoverend vermogen
 • Kwaliteitsgerichtheid
 • Vakgerichtheid

Vaardigheden 
Vaardigheden zijn activiteiten waar je goed in bent.

 • HTML5
 • JavaScript
 • CSS

Wil je solliciteren op deze baan?

Login of maak snel je account aan. TalentZ maakt een slimme match tussen jou en het bedrijf! Zo zie je direct of deze baan bij jou past!

Vacature eigenschappen

 • 1 - 10 medewerkers
 • €2900 - €3200 p/m
 • Fulltime
 • HBO/WO

   Deel deze vacature