Senior Continuous Improvement Specialist - Boxmeer

bij MSD  -  Haarlem
Baan
0
785
03-07-2020

Over deze vacature

Wil jij een bijdrage leveren aan de gezondheid van dieren en werken binnen een organisatie waar jouw werk echt impact heeft? Wil jij werken binnen een internationale omgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling? Heb jij sterke analytische en communicatieve vaardigheden en gaat jouw hart sneller kloppen van continu verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze groeiende Animal Health locatie in Boxmeer zijn wij op zoek naar een:

Senior Continuous Improvement Specialist Quality

 

De functie
Als Senior Continuous Improvement Specialist Quality ben je verantwoordelijk voor het stabiliseren, standaardiseren en constant verbeteren van Quality Operations processen door het identificeren, leiden en faciliteren van continu verbeterinitiatieven en het creëren van eigenaarschap in de organisatie. Je verzekert effectieve toepassing van Lean Six Sigma methoden bij het oplossen van problemen, leidt Continuous Improvement projecten en faciliteert Kaizen evenementen ten einde verspilling te elimineren en de kwaliteit en veiligheid te verhogen. Je levert een aanmerkelijke bijdrage aan datagedreven besluitvormingsprocessen, levert praktische ondersteuning met probleemoplossende technieken, draagt zorg voor root cause analyses en multifunctioneel onderzoek terwijl je problemen, voortgang en resultaten zichtbaar houdt. Je rapporteert aan de Improvement Lead Quality.

Het betreft een rol met afwisseling en impact, je krijgt de mogelijkheid de verbetercultuur en het algemeen projectmanagement niveau naar een hoger niveau te tillen middels een diversiteit aan complexe projecten (zowel in Kaizen als projectstructuur). Je komt terecht in een internationale en sterk groeiende organisatie met bijbehorende dynamiek, maar met de culturele kenmerken van een lokale speler. Het team is divers en complementair met een open en informele werksfeer.

 

Welkom in ons team

Wij zijn een toonaangevende wereldwijde en biofarmaceutische organisatie, die al meer dan honderd jaar innovatieve producten ontwikkelt in de vorm van geneesmiddelen en vaccins voor veel van de meest uitdagende ziekten ter wereld. Onze Animal Health locatie in Boxmeer zet zich in voor de bescherming en verbetering van de gezondheid, het welzijn en prestaties van dieren. 

De afdeling Quality is met 10 teams (200 FTE) verantwoordelijk voor het testen en vrijgeven van meer dan 200 verschillende eindproducten èn de compliancy van de kwaliteitssystemen. Het team Quality Improvement (9 FTE) houdt zich met name bezig met het continu verbeteren van werkprocessen binnen Quality. Middels een verscheidenheid aan global en local gedragen programma’s en projecten werkt men aan de constante verbetering van systemen en processen binnen de afdeling Quality. Vanwege het toenemend aantal strategische en complexe verbeterprogramma’s zijn wij voor onze Animal Health locatie te Boxmeer op zoek naar een Senior Continuous Improvement Specialist. 

Jouw profiel
We zijn op zoek naar een energieke en mensgerichte procesdenker met een bovengemiddeld ontwikkeld analytisch- en abstractievermogen. Je bent in staat op diverse niveaus verbinding te maken èn te overtuigen. Je weet daadkracht met finesse te combineren. Verder neem je mee:
 

 • Afgeronde en relevante WO opleiding, bij voorkeur richting Technische Bedrijfskunde of Procestechnologie;
 • Minimaal 5 jaar ervaring met het leiden en succesvol afronden van projectmatige verbetertrajecten in een technische productie omgeving (bij voorkeur pharma, food of fijnchemie);
 • Gecertificeerd Lean Six Sigma Black Belt;
 • Sterk ontwikkelde projectmanagement vaardigheden, ruime kennis en ervaring met continu verbetermethodieken (Kaizen, Lean Six Sigma);
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Minimaal 32 uur per week beschikbaar, woonachtig op een bereisbare afstand van Boxmeer en bereid om incidenteel te reizen.

 

Wij bieden

Werken bij onze organisatie betekent samen werken aan gezondheid in een internationale werkomgeving met  toegewijde collega’s. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en te laten zien wie jij bent. Verder kan je rekenen op aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden:

 • Een competitief salaris;
 • 35,5 vakantiedagen;
 • 8% vakantietoeslag en 3% eindejaarsuitkering;
 • Annual Incentive Plan;
 • Een uitstekend pensioen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Verschillende trainingsmodules.

 

Heb je vragen over deze vacature?

Stuur je vraag inclusief het vacaturenummer en de vacaturetitel naar het volgende emailadres: RecruitmentNL@MSD.com

 

Animal Health Divisie

Onze animal health-divisie is een vertrouwde wereldleider in diergeneeskunde, toegewijd aan de gezondheid en het welzijn van dieren. Wij zijn een wereldwijd team van professionals die samenwerken om een positief verschil te maken in dierverzorging en de voedselvoorziening van de wereld en hebben een diep gevoel van verantwoordelijkheid richting onze klanten, consumenten, dieren, maatschappij en onze planeet. Wij bieden de meest innovatieve producten, diensten en technologieën van onze sector die dienen ter voorkoming, behandeling en beheersing van ziekten bij alle belangrijke soorten landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren.

 

Wie we zijn…

Merck & Co., Inc., Kenilworth, New Jersey, VS staat bekend als “Merck” in de Verenigde Staten, Canada en Puerto Rico. We staan bekend als “MSD” in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Latijns-Amerika en Azië-Pacific. We zijn een wereldwijde biofarmaceutische leider met een gevarieerde portfolio van geneesmiddelen op het gebied van oncologie, vaccins en diergezondheidsproducten.

 

We zijn gedreven door onze missie om innovatieve producten te ontwikkelen en te leveren die levens redden en verbeteren. Met 69.000 medewerkers die actief zijn in meer dan 140 landen, bieden we state of the art laboratoria, fabrieken en kantoren die zijn ontworpen om onze medewerkers te inspireren leren en ontwikkelen. We zijn trots op onze 125 jaar dienstverlening en blijven een van de grootste investeerders ter wereld in onderzoek en ontwikkeling.

In Nederland werk je met 6.000 collega’s verspreid over 4 verschillende locaties, te weten Haarlem, De Bilt, Oss en Boxmeer.

Wat we zoeken...

In een snel innoverende wereld zoeken we professionals die het verschil kunnen maken binnen onze organisatie, waardoor doorbraken mogelijk worden gemaakt die van invloed zijn op toekomstige generaties. We dagen je uit om je disruptief te denken, inspireren tot samenwerking en onderwerpen vanuit een andere invalshoek te bekijken. Samen gaan we door met onderzoeken, uitvinden en het maken van impact op mens en dier.

INVENT.

IMPACT.

INSPIRE.

We zijn een bedrijf dat een diversiteit aan getalenteerde en toegewijde mensen samenbrengt. En daar zijn we trots op.  Baanbrekende innovaties komen tot stand wanneer uiteenlopende ideeën samenkomen in een inclusieve bedrijfscultuur. We moedigen onze medewerkers aan om het beste in elkaar naar boven halen en gezamelijk problemen op te lossen. Wij zijn een werkgever met gelijke kansen, toegewijd aan het bevorderen van een inclusieve en een diverse werkomgeving.

 

Search Firm Representatives Please Read Carefully 
Merck & Co., Inc., Kenilworth, NJ, USA, also known as Merck Sharp & Dohme Corp., Kenilworth, NJ, USA, does not accept unsolicited assistance from search firms for employment opportunities. All CVs / resumes submitted by search firms to any employee at our company without a valid written search agreement in place for this position will be deemed the sole property of our company.  No fee will be paid in the event a candidate is hired by our company as a result of an agency referral where no pre-existing agreement is in place. Where agency agreements are in place, introductions are position specific. Please, no phone calls or emails. 

 

Employee Status:

Regular

 

Relocation:

No relocation

 

VISA Sponsorship:

 

Travel Requirements:

No Travel Required

 

Flexible Work Arrangements:

 

Shift:

 

Valid Driving License:

 

Hazardous Material(s):

 

Number of Openings:

1

Requisition ID:R55434

Wat je moet bezitten

Dit zijn vaardigheden en competenties die je reeds moet bezitten om de functie goed te kunnen uitoefenen

Competenties 
Competenties zijn een verzameling van kennis aangevuld met persoonlijkheid, intelligentie en motivatie.

 • Coachen
 • Leidinggeven
 • Mondelinge vaardigheid
 • Overtuigingskracht
 • Prestatiemotivatie
 • Innoverend vermogen

Vaardigheden 
Vaardigheden zijn activiteiten waar je goed in bent.

 • Analytisch vermogen
 • Projectmanagement
 • Vloeiend in de Nederlandse taal
 • Vloeiend in de Engelse taal
 • Lean Six Sigma Black Belt

Wil je solliciteren op deze baan?

Login of maak snel je account aan. TalentZ maakt een slimme match tussen jou en het bedrijf! Zo zie je direct of deze baan bij jou past!

Vacature eigenschappen

 • 250+ medewerkers
 • Fulltime
 • HBO/WO
 • Continuous Improvement Specialist
 • Technische Bedrijfskunde

Deel deze vacature