CRM Marketeer

bij Pathé Theatres BV  -  Amsterdam
Baan
0
1197
15-02-2021

Over deze vacature

OVER DE FUNCTIE

In de functie van CRM Marketeer maak je onderdeel uit van het Marketing & Sales team en rapporteer je aan de Manager Online & CRM. Het team maakt onderdeel uit van de afdeling Commerce.

Als CRM Marketeer houd je je bezig met het verzamelen, verrijken en analyseren van data om gepersonaliseerde (digitale) marketing campagnes te ontwikkelen, uit te voeren en te monitoren.
Hiermee draag je bij aan het vergroten van de klantwaarde met als doel een ultieme beleving voor onze bezoekers, activatie van onze doelgroep en stijging van de omzet. Je maakt hierbij o.a. gebruik van de tools binnen het Selligent Marketing Platform.

OVER JOUW ROL

Je houdt je bezig met het ontwikkelen van (digitale) CRM marketingcampagnes op basis van klantgegevens. Je werkt nauw samen met andere afdelingen met als doel onze bezoekers zo efficiënt en goed mogelijk te boeien en te binden.

Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren, segmenteren en optimaliseren van (geautomatiseerde) e-mailcampagnes. Je maakt daarbij optimaal gebruik van de beschikbare data en mogelijkheden in ons CRM systeem (Selligent) en bent ook bezig om deze data te verrijken.
Naast dat je strategisch bent ingesteld, houd je ervan om zelf aan de knoppen te zitten en zelf nieuwe campagnes te ontwikkelen; je bent namelijk ook operationeel verantwoordelijk voor de uitvoering van alle CRM campagnes. Je slaat de brug tussen creatie, techniek en performance.

Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en hebt een brede interesse in film en technische ontwikkelingen op jouw vakgebied. Je zoekt voortdurend naar manieren om een betere, gepersonaliseerde bezoekersbeleving te creëren en je denkt vooruit.

Je hebt oog voor ontwikkelingen binnen het vakgebied en de doelgroep en houdt jezelf en het team scherp op dit gebied. Tevens draag je bij aan de ontwikkeling van het beleid hierover. Je bent in staat om altijd uit het oogpunt van onze bezoekers te denken met als doel het verrassen van onze bezoeker.

WAT VRAGEN WIJ

• Minimaal HBO werk en denkniveau en 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
• Ervaring in het opstellen en ontwikkelen van data-gedreven, digitale CRM campagnes (ervaring met Selligent is een pré) en met het werken in een database;
• Je hebt ervaring met e-mailcampagnes ontwikkelen en klantsegmentaties uitvoeren (list management);
• Je bent leergierig en niet bang om nieuwe technieken aan te leren en zelf dingen te ‘bouwen’;
• Je bent communicatief vaardig, commercieel ingesteld en creatief in concept en woord;
• Uitstekende kennis van Nederlands in woord en geschrift;
• Je bent analytisch, secuur, zelfsturend en assertief;
• Ervaring met SQL,HTML en Excel.

WAT BIEDEN WIJ

Werken voor Pathé betekent werken voor de marktleider in de bioscoopbranche. Je krijgt van ons een mooi salaris met daarnaast vakantiegeld en 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en een pensioenregeling. Daarbij komt de Pathé Moviecard waarmee jij natuurlijk ook zelf naar alle films kunt mét eventueel jouw +1. Je zult deels thuis werken waarvoor wij de juiste middelen faciliteren om een goede werkplek in te richten. Daarnaast zal je het andere deel op ons hoofdkantoor werken (op een prachtige plek op de Zuidas in Amsterdam) of in één van onze theaters op de daarvoor bestemde flexplekken. Je krijgt veel flexibiliteit en ruimte om jouw tijd zelf in te delen en wordt beoordeeld aan de hand van jouw prestaties, waaraan ook de jaarlijkse bonus is gekoppeld. Verder kom je te werken in een professioneel team met heel gemotiveerde en enthousiaste collega’s. We bieden jou diverse opleidingsmogelijkheden en ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Wat je moet bezitten

Dit zijn vaardigheden en competenties die je reeds moet bezitten om de functie goed te kunnen uitoefenen

Competenties 
Competenties zijn een verzameling van kennis aangevuld met persoonlijkheid, intelligentie en motivatie.

 • Aandacht voor details
 • Communicatie en Samenwerking
 • Verbeelding en Creativiteit

Vaardigheden 
Vaardigheden zijn activiteiten waar je goed in bent.

 • Communicatief vaardig
 • Creatief denken
 • Commercieel ingesteld
 • Analytisch denken

Wil je solliciteren op deze baan?

Login of maak snel je account aan. TalentZ maakt een slimme match tussen jou en het bedrijf! Zo zie je direct of deze baan bij jou past!

Vacature eigenschappen

 • 250+ medewerkers
 • Fulltime
 • HBO/WO

   Deel deze vacature