Floormanager Horeca (manager service)

bij Pathé Theatres BV  -  Amersfoort
Baan
0
897
15-02-2021

Over deze vacature

OVER DE FUNCTIE

Jouw doel is dat onze medewerkers zich goed voelen, zodat zijn hun werk met passie en enthousiasme kunnen uitvoeren. Blije medewerkers zorgen voor blije bezoekers. Op die manier werken we samen aan het gezamenlijke doel: dé ultieme filmbeleving creëren voor onze bezoekers. Als jij dezelfde ambitie hebt als wij, dan hebben wij jou nodig in ons team.

OVER JOUW ROL

Door jouw liefde voor gastvrijheid ben jij hét voorbeeld voor jouw medewerkers en inspireer jij ze om creatief te zijn in het verrassen van de bezoekers. Je stuurt het team aan en maakt hen bewust om aansluiting te zoeken bij de verschillende typen bezoekers, waardoor zij bijzondere belevenissen kunnen creëren voor iedereen.

Je bent veel te vinden op de vloer en zorgt voor een soepel verloop van de ticketverkoop, de verkoop van de hapjes en drankjes, de schoonmaak, de voorstellingen en de veiligheid. Jij weet wat zich in de bioscoop afspeelt. Jij leidt grote bezoekersstromen en weet hoe je moet omgaan met klachten of storingen.

Je bent onderdeel van het managementteam en rapporteert aan de Manager Theatre. Je voert functionerings- en beoordelingsgesprekken en coacht en begeleid jouw medewerkers, zodat zij hun functie zo goed mogelijk kunnen invullen. Daarnaast denk je actief mee in het verbeteren van de bezoekersbeleving, neemt deel aan projecten binnen jouw eigen theater en durft hierin lef te tonen.

WAT VRAGEN WIJ

De gastvrijheid die de bezoeker ervaart is vaak het resultaat van de fijne en positieve sfeer op de werkvloer. Jij waarborgt deze sfeer, motiveert en coacht jouw team en maakt gastvrijheid top of mind bij het gehele team van Managers en Service Employees.
Verder:
• Heb jij MBO of HBO werk- en denkniveau
• Heb je minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie
• Heb je affiniteit met en ervaring in de hospitality branche
• Ben je naast overdag, ook beschikbaar in de avonden en weekenden

WAT BIEDEN WIJ

Je krijgt van ons een mooi salaris en je bent altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste films. Je gaat samenwerken in een gezellig team, in een organisatie die ook nog eens marktleider is in de bioscoopbranche. Regelmatig organiseren wij trainingen op het gebied van gastvrijheid, coachend leidinggeven en bedrijfshulpverlening. Hiermee zorgen wij voor een fijne omgeving voor onze bezoekers maar zeker ook voor onze collega’s! Daarnaast kun je gratis naar de film en krijg je ook nog eens korting op hapjes en drankjes. Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën, ongeacht hoe lang je bij ons werkt.

Wat je moet bezitten

Dit zijn vaardigheden en competenties die je reeds moet bezitten om de functie goed te kunnen uitoefenen

Competenties 
Competenties zijn een verzameling van kennis aangevuld met persoonlijkheid, intelligentie en motivatie.

 • Coachen
 • Leidinggeven
 • Samenwerken

Vaardigheden 
Vaardigheden zijn activiteiten waar je goed in bent.

 • Coachen
 • Leiding geven aan personeel
 • Principes van gastvrijheid aanleren

Wil je solliciteren op deze baan?

Login of maak snel je account aan. TalentZ maakt een slimme match tussen jou en het bedrijf! Zo zie je direct of deze baan bij jou past!

Vacature eigenschappen

 • 250+ medewerkers
 • Fulltime
 • HBO/WO

   Deel deze vacature