Commercieel Adviseur Bouwkunde - Alkmaar

bij Prefound  -  Alkmaar
Baan
0
351
05-07-2020

Over deze vacature

Wat ga je doen?

Commercieel Adviseur Bouwkunde bij Prefound is een diverse functie met veel vrijheid. Je combineert jouw gevoel voor commercie met dienstverlening aan klanten en coaching van medewerkers. Je bent zelfstandig, ondernemend en bouwt een eigen netwerk op van opdrachtgevers. Je selecteert en enthousiasmeert technici voor de opdrachtgevers en adviseert zowel opdrachtgever als kandidaat hierin. Je bezoekt regelmatig klanten en gedetacheerde medewerkers. Je komt dus bij veel verschillende bedrijven en technische projecten in uitvoering.

Daarnaast ben je voor jouw eigen medewerkers iemand die kan managen, organiseren en coachen. Je zult ze begeleiden en adviseren op verschillende vlakken. Je zorgt voor (vervolg)opdrachten en zorgt voor de optimale ontwikkeling van de medewerkers. Dit zijn immers de mensen die het verschil maken bij onze opdrachtgevers.

Dit is een uitdagende en commerciële functie met veel vrijheid en diepgang! Je komt terecht in een enthousiast en energiek team. Er is veel ruimte voor ontwikkeling waarbij je cursussen of opleidingen kunt volgen.

Als Commercieel Adviseur Bouwkunde bij Prefound ben je elke dag ergens anders mee bezig. De ene dag houd jij je bezig met het werven van technici voor opdrachtgevers op MBO, HBO en WO niveau. De andere dag maak je afspraken met opdrachtgevers over samenwerking en tarieven. Je hebt veelvuldig contact met bestaande en potentiële klanten, voert acquisitie gesprekken en bezoekt bestaande klanten.

Ook houd jij je bezig met het voeren van intakegesprekken met kandidaten en hen adviseren m.b.t een nieuwe functie, begeleidt je kandidaten tijdens sollicitatiegesprekken bij de klant en doe je contractbesprekingen, voortgang- en evaluatiegesprekken. Je stelt offertes en contracten, zorgt voor een goede administratie en je bent een keer in de zoveel tijd verantwoordelijk voor het organiseren van een personeelsuitje, borrel of evenement.

Wie zijn wij?

Wij zijn Prefound. Wij bemiddelen en detacheren vakkundige techneuten binnen Bouwkunde, Werktuigbouwkunde, Elektro , Procestechniek, Milieukunde en Civiele techniek,.
Wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid, inhoudelijke kennis en goede arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden voor onze gedetacheerde medewerkers.

Prefound is een jonge en snelgroeiende organisatie waar jouw input en ideeën erg welkom zijn.

Ons team in Alkmaar bestaat uit 11 medewerkers, woonachtig in de omgeving. We zijn een platte organisatie, zonder hiërarchie en zonder managers die de managers managen. Er hangt een gezellige, informele sfeer waar veel gelachen wordt en je een grote eigen verantwoordelijkheid hebt. Het team staat open voor alles wat je nodig hebt als nieuwe medewerker en je voelt je binnen no time thuis en onderdeel van het team.

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste adviseur in de startfase van zijn of haar carrière. Je hebt 0 tot 3 jaar ervaring in een commerciële business-to-business functie zoals accountmanager of vergelijkbaar. Misschien heb je al ervaring binnen de arbeidsbemiddeling. Dat is mooi meegenomen, maar geen vereiste. Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding business studies of een studie in technische of commercieel economische richting.

Je hebt interesse in techniek, gevoel voor commercie en zelfvertrouwen om op nieuwe zaken af te stappen. Je vindt de menselijke factor van je werk belangrijk en je bouwt graag aan je zakelijke netwerk. Je bent flexibel en een initiatiefnemer. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal vloeiend. Heb je meegeschreven en alle boxjes af kunnen checken, dan zijn wij opzoek naar jou!

Wat krijg je van ons?

Naast een leuke, uitdagende functie met veel vrijheid en diepgang, veel contact met verschillende mensen en regelmatig over de vloer bij veel verschillende klanten, krijg je van ons goede begeleiding van zeer ervaren collega's. Je komt te werken in een open, toegankelijke, en ontspannen werksfeer met korte lijnen en een gezellig team.

Je werkt met professionele en goed georganiseerde werkprocessen, krijgt voldoende mogelijkheden voor ontwikkeling, groei en inbreng in de bedrijfsvoering en last but not least! Bij de functie zitten goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, een goed salaris, interessante bonusregeling en een auto van de zaak.

Klinkt goed? Solliciteer meteen en wij nodigen je graag uit voor een gesprek bij ons op kantoor!

Waarom je volgens Tom bij ons wilt werken

"Binnen Prefound heerst er een warme sfeer, met een team waar iedereen elkaar helpt om er iets moois van te maken. Een van de leukste dingen aan mijn werk is het kunnen bijdragen aan de toekomst van een individu. Het vinden van een mooie uitdaging voor een persoon geeft een enorme kick!"

- Tom Hoejenbos, adviseur Bouwkunde

 

Contactpersoon

Gideon Kueter

E: gideon@prefound.nl

Wat je moet bezitten

Dit zijn vaardigheden en competenties die je reeds moet bezitten om de functie goed te kunnen uitoefenen

Competenties 
Competenties zijn een verzameling van kennis aangevuld met persoonlijkheid, intelligentie en motivatie.

 • Flexibel gedrag
 • Initiatief
 • Netwerken
 • Vakgerichtheid

Vaardigheden 
Vaardigheden zijn activiteiten waar je goed in bent.

 • Communicatief vaardig
 • Commercieel inzicht
 • Netwerken
 • Techniek
 • Vloeiend in de Nederlandse taal

Wil je solliciteren op deze baan?

Login of maak snel je account aan. TalentZ maakt een slimme match tussen jou en het bedrijf! Zo zie je direct of deze baan bij jou past!

Vacature eigenschappen

 • 50 - 250 medewerkers
 • Fulltime
 • HBO/WO
 • Commercieel Adviseur Bouwkunde
 • Business Studies
 • Commerciële Economie
 • Technische Bedrijfskunde

Deel deze vacature