Zelfstandig werkend Kok

bij Proeverij de Ontmoeting  -  Ermelo
Baan
0
428
20-06-2021

Over deze vacature

Proeverij de Ontmoeting zoekt een Zelfstandig werkend kok 38 uur p/w (m/v)

Vandaag is de Chef er niet. Jij opent de zaak. Als de collega’s en leerling-koks binnen zijn bespreken jullie de planning van de dag. Je geeft de coach nog wat extra instructies en daarna ga je samen met je team de mise en place verzorgen. Je houdt een oogje in het zeil op de groep die de heerlijke appeltaarten en bonbons aan het maken zijn in het chocolade-atelier. Je controleert de bestellingen en daarna verzorgen jullie de lunch. Je hebt gehoord dat een gast die dag haar verjaardag viert.  Samen met een leerling-kok maak je voor haar een speciale versie van haar favoriete broodje Pikante Kip. Ze bedankt jullie met een brede lach. In het chocolade-atelier bedenk je een nieuw product om op de internationale dag van het geluk (20 mrt.) als best lopend product te verkopen. Jullie maken de keuken en het atelier weer pico bello schoon. Je vindt het fijn dat je vandaag vroeg naar huis kan omdat je weet dat je morgen juist een lange dag hebt en dat het dan ook een stuk later wordt.

 

Heb jij passie voor het werken in de keuken en draag je dit ook graag over? Toon je initiatief, ben je flexibel, creatief, let je op kwaliteit en ben je communicatief vaardig? Dan hopen wij dat jij onze nieuwe collega wordt.

 

Wat zijn je taken?

  • maken van de mise-en-place
  • uitvoeren van de bereidingen volgens de wensen van onze gasten
  • bereiden van producten in het chocolade-atelier
  • onderhouden van de werkplek conform de richtlijnen en HACCP
  • je werkt samen met de Chef van de keuken. Je bent leermeester voor de koks in opleiding
  • plannen van de dagelijkse werkzaamheden 
  • bestellen, ontvangen, controleren en opslaan van voedingsmiddelen 
  • leveren van inbreng voor de te voeren kaart, menu’s, werkinstructies e.d.
  • aansturen en instrueren van de medewerkers en deelnemers in de keuken. 

 

Wie ben jij?

We zoeken een collega die niet alleen graag kookt, maar ook affiniteit heeft met de zorg, initiatief toont en plezier heeft in het werken in de horeca. 

  • je bent een vrolijke en enthousiaste collega met verantwoordelijkheidsgevoel
  • je hebt affiniteit met onze medewerkers en deelnemers aan het Naar-Werk Traject
  • je hebt een koksopleiding (bij voorkeur mbo niveau 3)
  • als je al leermeester bent dan is dat een pre
  • je bent creatief, neemt zelf initiatief en hebt oog voor kwaliteit en detail.

 

Wie zijn wij?

Proeverij de Ontmoeting is, sinds 2005, een horeca (dag en avond) / winkelformule (koffie, thee, bonbons en chocoladeproducten) in Ermelo, opgezet om mensen met een verstandelijke beperking de kans te geven om zich door middel van werk verder te ontwikkelen en beter te integreren in de samenleving. Doelstelling van de formule is om onze gasten een bijzondere beleving te geven als zij bij ons binnen zijn. Enerzijds door de kwaliteit van de horeca en de moderne inrichting, anderzijds door de spontane en gastvrije omgang van onze medewerkers met onze gasten.

 

In de afgelopen jaren hebben we gezien dat er veel meer vergelijkbare initiatieven in de regio zijn opgezet. Om meer mensen met afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid te bieden om een baan van betekenis in de horeca te krijgen, willen we ons nog meer gaan richten op de integratie in de samenleving. Dit gaan we doen door samen met partijen uit de regio een MBO-2 opleiding op maat, met individuele begeleiding, aan te bieden voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt en hen vervolgens te helpen bij het vinden van werk.

 

Wat bieden wij je?

  • fulltime (38 uur) arbeidscontract voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren mogelijkheden tot een vast contract
  • de beste werktijden die je je als kok kunt wensen. Van dinsdag t/m zaterdag tot in de vroege avond. Niet op zondagen en feestdagen
  • een gezellige en leuke werkomgeving met leuke collega’s die elke dag anders maken
  • arbeidsvoorwaarden conform de horeca CAO.

Wat je moet bezitten

Dit zijn vaardigheden en competenties die je reeds moet bezitten om de functie goed te kunnen uitoefenen

Competenties 
Competenties zijn een verzameling van kennis aangevuld met persoonlijkheid, intelligentie en motivatie.

  • Aandacht voor details
  • Aanpassingsvermogen
  • Besluitvaardigheid
  • Coachen
  • Klantgerichtheid
  • Mondelinge vaardigheid
  • Ontwikkelen van medewerkers
  • Plannen & organiseren
  • Samenwerken
  • Sociabiliteit
  • Kwaliteitsgerichtheid
  • Verantwoordelijkheid

Vaardigheden 
Vaardigheden zijn activiteiten waar je goed in bent.

  • Gezondheids-, veiligheids- en hygiënewetgeving op het gebied van voedsel naleven
  • Speciale promoties bedenken
  • Beheersing van uitgaven
  • Werknemers opleiden
  • Goederen bestellen
  • Leveranciers identificeren
  • Voor regelmatig onderhoud van keukenmateriaal zorgen

Wil je solliciteren op deze baan?

Login of maak snel je account aan. TalentZ maakt een slimme match tussen jou en het bedrijf! Zo zie je direct of deze baan bij jou past!

Vacature eigenschappen

  • 1 - 10 medewerkers
  • €1950 - €2400 p/m
  • Fulltime
  • MBO
    • Zelfstandig werkend kok

    Deel deze vacature