Medewerker bediening in Workum

bij Ristorante La Bella Vita  -  Workum
Baan
0
481
16-03-2021

Over deze vacature

Beschrijving vacature

  • Gasten ontvangen/welkom heten.
  • Ze begeleiden naar een plaats in het restaurant.
  • Opnemen van bestellingen.
  • Adviseren over dranken en gerechten.
  • Uitserveren van dranken en gerechten.
  • Schoonmaakwerkzaamheden aan het einde van de avond.

Gestelde eisen

  • Iemand die het leuk vind om met mensen te werken.
  • Ervaring is geen vereiste maar wel een pré.
  • Een flexibele, zelfstandige en leergierige werkhouding.
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit.

 

TaalvaardigheidVereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Duits, Engels

Extra informatie

  • Een leuke baan.
  • Salaris conform CAO.
  • Een leuke en gezellige werksfeer.

Wat je moet bezitten

Dit zijn vaardigheden en competenties die je reeds moet bezitten om de functie goed te kunnen uitoefenen

Competenties 
Competenties zijn een verzameling van kennis aangevuld met persoonlijkheid, intelligentie en motivatie.

  • Besluitvaardigheid
  • Leidinggeven
  • Mondelinge vaardigheid
  • Oordeelsvorming
  • Optreden
  • Overtuigingskracht
  • Schriftelijke vaardigheid
  • Visie
  • Groepsgericht leidinggeven
  • Integriteit
  • Verantwoordelijkheid

Vaardigheden 
Vaardigheden zijn activiteiten waar je goed in bent.

  • Klachten van klanten afhandelen
  • Gezondheids-, veiligheids- en hygiënewetgeving op het gebied van voedsel naleven
  • Klantenservice verlenen
  • Behoeften van klanten identificeren
  • Speciale promoties bedenken
  • In een team werken in het hotel- en restaurantwezen
  • Klantervaringen beheren
  • Naleving van gezondheids- veiligheids- en hygiënenormen waarborgen
  • Dranken serveren
  • Personeel aanwerven
  • Beheersing van uitgaven
  • Leiding geven aan personeel
  • Werknemers opleiden
  • Verkoopopbrengsten maximaliseren
  • Goederen bestellen
  • Leveranciers identificeren
  • Methoden voor kwaliteitsgarantie
  • Toezicht houden op de voedselkwaliteit
  • Menu's plannen
  • Zorgen dat servies klaar is voor gebruik
  • Eten op tafel serveren
  • Een restaurant beheren
  • Dienstverlening controleren
  • Werk voor speciale evenementen controleren
  • Financiële rekeningen controleren
  • Speciale evenementen organiseren
  • Zorgen voor de juiste porties
  • Gevarenanalyse en kritische controlepunten
  • Toezicht houden op de werkzaamheden van verschillende ploegendiensten
  • Voor regelmatig onderhoud van keukenmateriaal zorgen
  • Voorraadrotatie beheren
  • Prijzen op het menu bepalen
  • Bier serveren
  • Restaurantgasten ontvangen

Wil je solliciteren op deze baan?

Login of maak snel je account aan. TalentZ maakt een slimme match tussen jou en het bedrijf! Zo zie je direct of deze baan bij jou past!

Vacature eigenschappen

  • 1 - 10 medewerkers
  • €1650 - €2000 p/m
  • Fulltime
  • MBO
    • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie
    • Manager/ondernemer horeca
    • Meewerkend horeca ondernemer

    Deel deze vacature