Calculator - werkvoorbereider Civiele techniek

bij SCHOT Infra b.v.  -  Broek op Langedijk
Baan
0
744
16-06-2020

Over deze vacature

Als calculator / werkvoorbereider ben je mede verantwoordelijk voor het uitbrengen van offertes en het voorbereiden van GWW projecten. Daarnaast heb je regelmatig intern overleg met uitvoerders en projectleiders en extern met opdrachtgevers en leveranciers.

Over jou
Verwacht wordt een MBO/HBO werk- en denkniveau en het bezit van een MBO diploma. Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen de GWW-sector en beschikt over goede taalvaardigheden in het Nederlands, zowel in woord als in geschrift. Je hebt affiniteit met RAW- en STABU- bestekken en kunt overweg met programma’s als Microsoft Word, Excel en Outlook. Je hebt kennis van calculeren met een calculatieprogramma als GWWCalc of gelijkwaardig of een grote interesse en bereidheid om deze kennis binnen ons bedrijf te vergaren. Ervaring met UAV-GC projecten en met inschrijvingen op basis van EMVI is een pre. Je beschikt als calculator / werkvoorbereider niet over een 9 tot 5-mentaliteit en bent bereid om allerhande klussen binnen het bedrijfsbureau op te pikken.

Wat bieden wij?
Voor de calculator / werkvoorbereider geldt dat wij een uitdagende functie aanbieden waarbij er ruimte is voor eigen initiatief. Naast een goede beloning wordt er ruimte gelaten voor opleiding en eigen ontwikkeling, is er een pensioenregeling en kom je te werken in een prettige werkomgeving met een collegiale werksfeer.

Geïnteresseerd?
Stuur jouw sollicitatiebrief en Curriculum Vitae aan: info@schot-infra.nl
of per post naar:
SCHOT Infra b.v.
Postbus 9060
1800 GB Alkmaar
T.a.v. de heer F. Struikenkamp

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met de heer F. Struikenkamp (hoofd bedrijfsbureau)
Telefoon 088 – 542 40 61

Wat je moet bezitten

Dit zijn vaardigheden en competenties die je reeds moet bezitten om de functie goed te kunnen uitoefenen

Vaardigheden 
Vaardigheden zijn activiteiten waar je goed in bent.

  • Teamplayer
  • Betrouwbaar
  • Accuraat
  • Actief

Wil je solliciteren op deze baan?

Login of maak snel je account aan. TalentZ maakt een slimme match tussen jou en het bedrijf! Zo zie je direct of deze baan bij jou past!

Vacature eigenschappen

  • 50 - 250 medewerkers
  • Fulltime
  • MBO
  • Calculator - werkvoorbereider

    Deel deze vacature