Tekenaar - Medewerker bedrijfsbureau

bij SCHOT Infra b.v.  -  Broek op Langedijk
Baan
0
274
16-06-2020

Over deze vacature

Als tekenaar / medewerker bedrijfsbureau ben je verantwoordelijk voor het maken van de revisietekeningen en het opstellen van het opleverdossier na afloop van een werk. Verder verzorg je divers tekenwerk en assisteer je de calculator / werkvoorbereider bij het uitbrengen van offertes en het voorbereiden van GWW projecten. Daarnaast heb je regelmatig intern overleg met uitvoerders en projectleiders en extern met leveranciers.

Over jou
Verwacht wordt een MBO werk- en denkniveau. Je hebt kennis en ervaring met programma’s als AutoCad of Microstation. Je hebt affiniteit met programma’s als Microsoft Word, Excel en Outlook. Je beschikt over goede taalvaardigheden in het Nederlands, zowel in woord als in geschrift. Relevante werkervaring binnen de GWW-sector alsmede tekenervaring met NLCS is een pre. Je beschikt als tekenaar / medewerker bedrijfsbureau niet over een 9 tot 5-mentaliteit en bent bereid om allerhande klussen binnen het bedrijfsbureau op te pikken.

Wat bieden wij?
Voor de tekenaar / medewerker bedrijfsbureau geldt dat wij een uitdagende functie aanbieden waarbij er ruimte is voor eigen initiatief. Naast een goede beloning wordt er ruimte gelaten voor opleiding en eigen ontwikkeling, is er een pensioenregeling en kom je te werken in een prettige werkomgeving met een collegiale werksfeer.

Geïnteresseerd?
Stuur jouw sollicitatiebrief en Curriculum Vitae aan: info@schot-infra.nl
of per post naar:
SCHOT Infra b.v.
Postbus 9060
1800 GB Alkmaar
T.a.v. de heer F. Struikenkamp

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met de heer F. Struikenkamp (hoofd bedrijfsbureau)
Telefoon 088 – 542 40 61

Wat je moet bezitten

Dit zijn vaardigheden en competenties die je reeds moet bezitten om de functie goed te kunnen uitoefenen

Vaardigheden 
Vaardigheden zijn activiteiten waar je goed in bent.

  • Betrouwbaar
  • Accuraat
  • Actief

Wil je solliciteren op deze baan?

Login of maak snel je account aan. TalentZ maakt een slimme match tussen jou en het bedrijf! Zo zie je direct of deze baan bij jou past!

Vacature eigenschappen

  • MBO
  • 50 - 250 medewerkers
  • Fulltime
  • Civieltechnisch tekenaar
  • Civiel technicus

Deel deze vacature