Chef de Partie

bij SillyFox  -  Veghel
Baan
0
153
30-04-2021

Over deze vacature

Wil jij deel uitmaken van ons team? Wil jij jouw passie voor koken verder ontwikkelen en op topniveau bezig zijn met dit prachtige vak? Binnen ons team is ruimte per 01-08-2021 voor een leerling niveau 3 of 4 of (aankomend) chef de partie. Op een unieke locatie kunnen wij wel zeggen, want ons restaurant is gesitueerd op 32 meter hoogte!

Daarnaast beschikken we over een indrukwekkend dakterras waar we onze gasten vanuit onze open keuken iedere dag weer verwennen.

Wat vragen we van jou?
Naast jouw passie en talent voor koken en het creëren van de beste gerechten, ben jij iemand die meedenkt, eigen inbreng van gerechten toont, loyaal is en alles op alles zet om onze gasten een onvergetelijke avond te bezorgen!

Wat bieden wij jou?
Een 32-urige werkweek(38 uur als chef de partie) in een enorm uitdagende functie, met veel vrijheid en ruimte om mee te denken. Naast onze Michelin gids vermelding 2020 en 14 punten Gault&Millau, hebben wij de beschikking over een unieke locatie en mag je werken met de beste producten. Maar dit is nog niet alles! Daarnaast:

Heb je vrij op zondag én maandag;

De mogelijkheid voor extra cursussen/ opleidingen;

Doorgroeimogelijkheden

Heb je zes weken per jaar vrij 

Lunchen of dineren met hoge korting bij alle JRE-Nederland collega’s

Wat je moet bezitten

Dit zijn vaardigheden en competenties die je reeds moet bezitten om de functie goed te kunnen uitoefenen

Competenties 
Competenties zijn een verzameling van kennis aangevuld met persoonlijkheid, intelligentie en motivatie.

  • Aandacht voor details
  • Discipline
  • Energie
  • Kwaliteitsgerichtheid
  • Vakgerichtheid

Vaardigheden 
Vaardigheden zijn activiteiten waar je goed in bent.

  • Gezondheids-, veiligheids- en hygiënewetgeving op het gebied van voedsel naleven
  • In een team werken in het hotel- en restaurantwezen
  • Beheersing van uitgaven
  • Goederen bestellen
  • Onbewerkt voedsel opslaan
  • Afval verwijderen
  • Voedselbereidingstechnieken toepassen
  • Kooktechnieken gebruiken
  • De werkomgeving veilig hygiënisch en beveiligd houden
  • Zorgen dat de voedselbereidingsruimte schoon blijft
  • Keukenapparatuur op de juiste temperatuur houden
  • Voedselbereidingsplek overhandigen
  • Gereedschappen voor het snijden van voedsel gebruiken
  • Technieken voor culinaire afwerking toepassen
  • Opwarmtechnieken gebruiken
  • Toezicht houden op de keukenbestellingen

Wil je solliciteren op deze baan?

Login of maak snel je account aan. TalentZ maakt een slimme match tussen jou en het bedrijf! Zo zie je direct of deze baan bij jou past!

Vacature eigenschappen

  • 1 - 10 medewerkers
  • Fulltime
  • MBO
  • HBO/WO
    • Kok
    • Zelfstandig werkend kok
    • Gespecialiseerd kok

    Deel deze vacature