Maître/Sommelier

bij SillyFox  -  Veghel
Baan
0
654
30-04-2021

Over deze vacature

38 uur werken op TOP NIVEAU kan dat?! Ja, en wel bij Restaurant SILLYFOX. Wij steken zaken namelijk net wat anders in. Dit komt niet alleen terug in onze werk-privé balans maar ook in onze gerechten. 

SILLYFOX op de Noordkade te Veghel is het restaurant vol overtuiging. Met respect voor alles wat groeit en leeft. Vanuit het verstand. Vanuit het hart. Eerlijke en verse producten. Van dichtbij verrijkt met wereldse touch. 
Chef-kok Joppe Sprinkhuizen en team garanderen fine dining. Dé culinaire totaalervaring. Intens genieten zonder concessies. 


Wij zijn dan ook enorm trots op onze Michelin gids vermelding 2020, en op 14 punten in de Gault&Millau 2020. Hiernaast zijn wij een trots lid van JRE-Nederland

Wil jij deel uitmaken van ons team? Wil jij jouw passie voor leidinggeven verder ontwikkelen en op topniveau bezig zijn met dit prachtige vak? Binnen ons team is ruimte voor een maître sommelier/ bedrijfsleider .
Op een unieke locatie kunnen wij wel zeggen, want ons restaurant is gesitueerd op 32 meter hoogte! Daarnaast beschikken we over een indrukwekkend dakterras waar we onze gasten vanuit onze open keuken iedere dag weer verwennen. 

Wat ga je doen? 
In deze functie ben jij de schakel tussen gast, keuken en bediening. 
Jij bezorgt de gast een onvergetelijke avond door jouw enthousiasme en kennis en zorgt ervoor dat deze vlekkeloos verloopt. Je draagt zorg dat het restaurant er super strak uitziet en stuurt de bediening hierop aan. Wij verwachten een hands on mentaliteit waarbij je inspringt daar waar nodig.

Wat vragen we van jou? 
Naast jouw passie en talent om met mensen te werken, verwachten we dat je meedenkt en eigen inbreng toont. Je weet van aanpakken en bent van alle markten thuis. Oog voor detail is een must, zowel voor de gast als je werkomgeving. Eten bij SILLYFOX is een beleving waar jij je steentje graag aan bijdraagt. 

Wat bieden wij jou? 
Een 38-urige werkweek in een enorm uitdagende functie, met veel vrijheid en ruimte om mee te denken. Wij beschikking over een unieke locatie waar je mag werken met de beste producten. Maar dit is nog niet alles! Daarnaast: 
· heb je vrij op zondag én maandag; 
· zijn er mogelijkheden tot doorontwikkeling denk hierbij aan het volgen van cursussen 
· heb je zes weken per jaar vrij (o.a. met carnaval)
. krijg je 50% korting op food bij een aangesloten JRE restaurant in Nederland 

Wat je moet bezitten

Dit zijn vaardigheden en competenties die je reeds moet bezitten om de functie goed te kunnen uitoefenen

Competenties 
Competenties zijn een verzameling van kennis aangevuld met persoonlijkheid, intelligentie en motivatie.

  • Aandacht voor details
  • Besluitvaardigheid
  • Discipline

Vaardigheden 
Vaardigheden zijn activiteiten waar je goed in bent.

  • Doorzetter
  • Gastheerschap
  • Strategische bedrijfsbeslissingen nemen

Wil je solliciteren op deze baan?

Login of maak snel je account aan. TalentZ maakt een slimme match tussen jou en het bedrijf! Zo zie je direct of deze baan bij jou past!

Vacature eigenschappen

  • 1 - 10 medewerkers
  • Fulltime
  • HBO/WO
    • Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw
    • Gastronoom/sommelier
    • Manager/ondernemer horeca

    Deel deze vacature