Chef/Sous chef ( full time)

bij V.o.f. de smaak van Hoenderloo  -  Hoenderloo
Baan
0
109
20-04-2021

Over deze vacature

Taken en competenties

  • Leiding geven aan een keukenteam;
  • Het meedenken in het vernieuwen van de menukaart op basis van seizoensgebonden producten. Hierbij ben je innovatief en dus geboeid om steeds nieuwe ideeën en technieken uit te proberen;
  • Bijhouden van ontwikkelingen en trends in de markt op het gebied van grondstoffen binnen de gezonde keuken, samenstelling van gerechten, kooktechnieken etc.;
  • Zorgen dat iedereen de voorschriften van veiligheid, arbo en HACCP goed naleeft;
  • De kwaliteit en presentatie van de gerechten waarborgen en testen;
  • In de gaten houden van voorraadbeheer en personeelsplanning;
  • Helpen om regelmaat en structuur te krijgen in de keuken en het begeleiden van de leerlingkoks
  • Kortom: je hebt op ieder moment het totaaloverzicht van de keuken. Je zorgt ervoor dat alles in de hele keuken op rolletjes verloopt, waarbij je de interne kernwaarden en merkwaarden en de gasten tot op het hoogste niveau bediend.

Wat bieden wij?

  • Een leuke werkplek binnen een jong dynamisch bedrijf
  • Een contract met mogelijkheden tot verlengen
  • Ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden
  • Een passend salaris gekoppeld aan leeftijd en ervaring

Wat je moet bezitten

Dit zijn vaardigheden en competenties die je reeds moet bezitten om de functie goed te kunnen uitoefenen

Competenties 
Competenties zijn een verzameling van kennis aangevuld met persoonlijkheid, intelligentie en motivatie.

  • Aandacht voor details
  • Discipline
  • Energie
  • Kwaliteitsgerichtheid
  • Vakgerichtheid

Vaardigheden 
Vaardigheden zijn activiteiten waar je goed in bent.

  • Gezondheids-, veiligheids- en hygiënewetgeving op het gebied van voedsel naleven
  • In een team werken in het hotel- en restaurantwezen
  • Beheersing van uitgaven
  • Goederen bestellen
  • Onbewerkt voedsel opslaan
  • Afval verwijderen
  • Voedselbereidingstechnieken toepassen
  • Kooktechnieken gebruiken
  • De werkomgeving veilig hygiënisch en beveiligd houden
  • Zorgen dat de voedselbereidingsruimte schoon blijft
  • Keukenapparatuur op de juiste temperatuur houden
  • Voedselbereidingsplek overhandigen
  • Gereedschappen voor het snijden van voedsel gebruiken
  • Technieken voor culinaire afwerking toepassen
  • Opwarmtechnieken gebruiken
  • Toezicht houden op de keukenbestellingen

Wil je solliciteren op deze baan?

Login of maak snel je account aan. TalentZ maakt een slimme match tussen jou en het bedrijf! Zo zie je direct of deze baan bij jou past!

Vacature eigenschappen

  • 1 - 10 medewerkers
  • Fulltime
  • MBO
  • HBO/WO
    • Kok
    • Zelfstandig werkend kok
    • Gespecialiseerd kok

    Deel deze vacature