Stagiaire keuken/bediening

bij E11F  -  Panningen
0
406
22-01-2021

Over deze stage

leerling/stagiaire kok/bediening

Stageperiode: 22 januari 2021 t/m 30 september 2022.

Wat je moet bezitten

Dit zijn vaardigheden en competenties die je reeds moet bezitten om de functie goed te kunnen uitoefenen

Competenties 
Competenties zijn een verzameling van kennis aangevuld met persoonlijkheid, intelligentie en motivatie.

  • Creativiteit
  • Leervermogen
  • Sociabiliteit

Vaardigheden 
Vaardigheden zijn activiteiten waar je goed in bent.

  • Creatief
  • Gemotiveerd
  • Sociaal

Wat je gaat leren

Dit zijn vaardigheden en competenties die je in deze rol verder kunt ontwikkelen.

Competenties 
Competenties zijn een verzameling van kennis aangevuld met persoonlijkheid, intelligentie en motivatie.

  • Creativiteit
  • Discipline
  • Durf
  • Flexibel gedrag
  • Initiatief
  • Klantgerichtheid
  • Leervermogen
  • Luisteren
  • Ondernemerschap
  • Plannen & organiseren
  • Samenwerken
  • Inlevingsvermogen
  • Sociabiliteit
  • Stressbestendigheid
  • Visie
  • Assertiviteit
  • Verantwoordelijkheid
  • Communicatie en Samenwerking
  • Kritisch Denken en Problemen oplossen
  • Verbeelding en Creativiteit

Vaardigheden 
Vaardigheden zijn activiteiten waar je goed in bent.

  • Zelfstandig
  • Doorzetter
  • Lerend vermogen
  • Creativiteit
  • Flexibiliteit
  • Probleemoplossend
  • Aanpakken
  • Voedingsmiddelenkennis
  • Resultaatgericht
  • Omgaan met mensen
  • Behulpzaam
  • Verantwoordelijkheidsgevoel
  • Doelgericht

Wil je solliciteren op deze stage?

Login of maak snel je account aan. TalentZ maakt een slimme match tussen jou en het bedrijf! Zo zie je direct of deze stageplaats bij jou past!

Vacature eigenschappen

  • 10 - 50 medewerkers
  • BOL
  • MBO
  • 1e jaar
  • 2e jaar
  • 3e jaar
  • 4e jaar
  • Leidinggevende bediening
  • Kok
  • Zelfstandig werkend kok
  • Gespecialiseerd kok
  • Manager/ondernemer horeca
  • Meewerkend horeca ondernemer

Deel deze vacature