Leerplaats BBL Zelfstandigwerkend kok in modern Franse open Keuken

bij Hotel Maassluis B.V.  -  Maassluis
0
45
10-03-2021

Over deze stage

Wat gaat de student doen?

Hotel Maassluis biedt leerlingen sinds 2018 een gecertificeerde stageplaats met tot op heden een 100% slagingskans. In onze diverse keuken nemen wij onze leerlingen mee in een veilige en gezellige leeromgeving. Onze leermeesters nemen graag de tijd voor je, helpen je met je vakkennis en stomen je klaar voor je examens. Hotel Maassluis heeft een moderne Franse keuken en staat garant voor kwaliteit. 95% van de producten die wij serveren zijn huisgemaakt. Dit is een van deredenen dat onze leerlingen de deur verlaten met een enorme hoeveelheid van basiskennis op gebied van techniek en smaak. Denk hierbij aan het fileren van hele vissen, soepen maken vanaf nul, sauzen en dressing bereiden, fileren en trancheren van vlees en het dagelijks meewerken. Daarnaast hanteren wij een erg strenge en geordende HACCP bedrijfsvoering. Ook op het gebied van administratie leer je dus een hoop. Buitenom het leren van ons mooie vak is het ook erg gezellig! Samen eten, samen werken en samen genieten.

Over welke vaardigheden beschikt de student?

Een leerling in Hotel Maassluis moet goed in ons team passen. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste leerling met een passie voor gastronomie. Het is uiterst gezellig in onze keuken maar vakkennis en kwaliteit staan op nummer 1! Creativiteit, leergierigheid, doorzettingsvermogen en punctualiteit zijn woorden waar wij onszelf graag mee omschrijven.

Wat biedt het leerbedrijf de student?

Naast dat je mag plaatsnemen in een gezellig team waar naast ons werk gezelligheid op nummer 1 komt bieden wij je een super toffe stage! Onze Leerlingen worden gezien als part of the team! Daarmee krijg je de verantwoording en het vertrouwen van ons team om iedere partie in de keuken te draaien.

Stageperiode: 10 maart 2021 t/m 10 maart 2022.

Wat je moet bezitten

Dit zijn vaardigheden en competenties die je reeds moet bezitten om de functie goed te kunnen uitoefenen

Competenties 
Competenties zijn een verzameling van kennis aangevuld met persoonlijkheid, intelligentie en motivatie.

  • Aandacht voor details
  • Kwaliteitsgerichtheid
  • Verantwoordelijkheid

Vaardigheden 
Vaardigheden zijn activiteiten waar je goed in bent.

  • Betrouwbaar
  • Leergierig
  • Actief

Wat je gaat leren

Dit zijn vaardigheden en competenties die je in deze rol verder kunt ontwikkelen.

Competenties 
Competenties zijn een verzameling van kennis aangevuld met persoonlijkheid, intelligentie en motivatie.

  • Aanpassingsvermogen
  • Besluitvaardigheid
  • Plannen & organiseren

Vaardigheden 
Vaardigheden zijn activiteiten waar je goed in bent.

  • Hands-on mentaliteit
  • Besluitvaardigheid
  • Zelfvertrouwen

Wil je solliciteren op deze stage?

Login of maak snel je account aan. TalentZ maakt een slimme match tussen jou en het bedrijf! Zo zie je direct of deze stageplaats bij jou past!

Vacature eigenschappen

  • MBO
  • BBL
  • 10 - 50 medewerkers
  • 1e jaar
  • 2e jaar
  • 3e jaar
  • 4e jaar
  • Zelfstandig werkend kok

Het bedrijf is nog niet erkend voor één of meerdere van de bovenstaande studierichtingen. Neem contact op met het bedrijf of je onderwijsinstelling om te kijken of dit bedrijf erkend kan worden.

Deel deze vacature