Stage F&B Management

bij Hotel van Oranje  -  Noordwijk
0
36
09-03-2020

Over deze stage

Start/einddatum van de stage is in overleg

 

Als stagiair(e) F&B Management heb je tijdens je opleiding al wat operationele ervaring opgedaan en ben je klaar voor een stage op een nog hoger niveau. Tijdens deze stage leer je inzicht te krijgen in het functioneren van het F&B management van een groot hotel als Hotels van Oranje met een uitgebreide F&B afdeling. Tijdens je stage zal je gedeeltelijk operationeel te werk gaan zodat je goed inzicht krijgt wat er in alle restaurants gebeurd maar ook een deel op management niveau zijn zodat je leert hoe je overzicht kunt houden over alle restaurants en kunt zorgen dat deze optimaal presteren. Tijdens je stage zal je werken aan verschillende projecten en zal je veel eigen verantwoordelijkheid dragen. 

Omdat de Hotels van Oranje beschikt over 5 restaurants en 3 bars kun je er vanuit gaan dat je na deze stage een hele boel ervaring op hebt gedaan. Geen dag is hetzelfde wat de stage juist zeer gevarieerd en uitdagend maakt.

Ga jij samen met ons deze uitdaging aan?

Taken en Verantwoordelijkheden

  • Assisteren van de director of F&B. 
  • Operationele ondersteuning in de verschillende F&B outlets; 
  • Notuleren tijdens F&B meetings; 
  • Verantwoordelijkheid over de menukaarten zoals vertaling en aanpassingen ervan;
  • Wekelijks overzicht maken voor de chef t.b.v. menu engineering; 
  • Het maken van draaiboeken voor feestdagen; 
  • Assisteren bij het maken en invoeren van de roosters van alle F&B outlets; 
  • Analyseren en coördineren van SOP’s van de F&B outlets; 
  • Berekenen en analyseren gegevens m.b.t. gemiddelde bestedingen in de á la carte restaurants 
  • Controleren en analyseren van HACCP procedures; 
  • En het aanpakken van diverse F&B projecten. 

 

Profiel

  • HBO-opleiding, bij voorkeur Hoge (Hotel)school; 
  • Affiniteit met de horeca/hotellerie; 
  • Werkervaring (in de horeca) naast studie; 
  • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal; 
  • Karaktereigenschappen: flexibel, zelfstandig, representatief, goede sociale en communicatieve vaardigheden; 
  • Beschikbaar voor een periode van minimaal vijf maanden ( voorkeur 10 maanden). 
Stageperiode: 9 maart 2020 t/m 31 december 2020.

Wat je moet bezitten

Dit zijn vaardigheden en competenties die je reeds moet bezitten om de functie goed te kunnen uitoefenen

Vaardigheden 
Vaardigheden zijn activiteiten waar je goed in bent.

  • Zelfstandig
  • Flexibel
  • Representatief

Wat je gaat leren

Dit zijn vaardigheden en competenties die je in deze rol verder kunt ontwikkelen.

Vaardigheden 
Vaardigheden zijn activiteiten waar je goed in bent.

  • Doorzetter
  • Analytisch vermogen
  • Verantwoordelijkheidsgevoel

Wil je solliciteren op deze stage?

Login of maak snel je account aan. TalentZ maakt een slimme match tussen jou en het bedrijf! Zo zie je direct of deze stageplaats bij jou past!

Vacature eigenschappen

  • HBO/WO
  • Meewerkstage
  • € 314 p/m
  • 250+ medewerkers
  • 1e jaar
  • 2e jaar
  • 3e jaar
  • 4e jaar
  • Hotel Management

Deel deze vacature