Stage F&B Supervisor

bij Hotel van Oranje  -  Noordwijk
0
201
09-03-2020

Over deze stage

Start/einddatum van de stage is in overleg.

 

Als stagiair(e) F&B Supervisor heb je tijdens je opleiding al wat operationele ervaring opgedaan en ben je klaar voor een stage op een nog hoger niveau. Tijdens deze stage leer je inzicht te krijgen in het functioneren van het F&B management van een groot hotel als Hotels van Oranje met een uitgebreide F&B afdeling. Tijdens je stage zal je gedeeltelijk operationeel te werk gaan zodat je goed inzicht krijgt wat er in alle restaurants gebeurd maar ook een deel op management niveau zijn zodat je leert hoe je overzicht kunt houden over het restaurant en kunt zorgen dat deze optimaal presteert. Tijdens je stage zal je werken aan verschillende projecten en zal je veel eigen verantwoordelijkheid dragen. 

Omdat de Hotels van Oranje beschikt over 5 restaurants en 3 bars kun je er vanuit gaan dat je na deze stage een hele boel ervaring op hebt gedaan. Geen dag is hetzelfde wat de stage juist zeer gevarieerd en uitdagend maakt.

Ga jij samen met ons deze uitdaging aan?

Taken en Verantwoordelijkheden

  • Assisteren van de restaurant manager
  • Operationele ondersteuning in de verschillende F&B outlets; 
  • Notuleren tijdens afdelingsvergaderingen
  • Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in het restaurant en zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.
  • Gasten sta je correct en gastvrij te woord. Dankzij jouw vriendelijke, professionele en snelle service ontbreekt het hen aan niets.
  • Je zorgt dat je collega’s met plezier op de werkvloer staan en stuurt het F&B team op positieve wijze aan. Uiteraard steek je ook zelf de handen uit de mouwen.
  • Je geeft dagelijkse shift briefings.
  • Je assisteert bij het up-to-date houden van de standard operations procedures 
  • Je voorkomt, herstelt en behandelt klachten, eventueel met de nodige improvisatie en altijd met positiviteit.
  • Het assisteren bij het maken van roosters
  • En het aanpakken van diverse F&B projecten. 

Profiel

  • HBO-opleiding, bij voorkeur Hoge (Hotel)school; 
  • Affiniteit met de horeca/hotellerie; 
  • Werkervaring (in de horeca) naast studie; 
  • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal; 
  • Karaktereigenschappen: flexibel, zelfstandig, representatief, goede sociale en communicatieve vaardigheden; 
  • Beschikbaar voor een periode van minimaal vijf maanden ( voorkeur 10 maanden). 
Stageperiode: 9 maart 2020 t/m 1 december 2020.

Wat je moet bezitten

Dit zijn vaardigheden en competenties die je reeds moet bezitten om de functie goed te kunnen uitoefenen

Vaardigheden 
Vaardigheden zijn activiteiten waar je goed in bent.

  • Zelfstandig
  • Communicatief vaardig
  • Flexibel
  • Representatief
  • Sociaal

Wat je gaat leren

Dit zijn vaardigheden en competenties die je in deze rol verder kunt ontwikkelen.

Vaardigheden 
Vaardigheden zijn activiteiten waar je goed in bent.

  • Durft initiatief te tonen
  • Gastvrij
  • Verantwoordelijkheidsgevoel

Wil je solliciteren op deze stage?

Login of maak snel je account aan. TalentZ maakt een slimme match tussen jou en het bedrijf! Zo zie je direct of deze stageplaats bij jou past!

Vacature eigenschappen

  • HBO/WO
  • Meewerkstage
  • € 314 p/m
  • 250+ medewerkers
  • 1e jaar
  • 2e jaar
  • 3e jaar
  • 4e jaar
  • Hotel Management

Deel deze vacature