Aankomend communicatiespecialist

bij Versa Welzijn  -  Hilversum
0
784
14-04-2020

Over deze stage

Meldpunt Discriminatie Gooi en Vechtstreek

Ben jij een aankomend communicatiespecialist en Zoek je nog een stage?

 

Dan hebben wij misschien een mooi project voor jouw. 

Het Meldpunt Discriminatie Gooi en Vechtstreek (het Meldpunt) is een onafhankelijk bureau dat zich richt op het voorkomen en bestrijden van discriminatie. Inwoners uit Blaricum, Hilversum, Huizen, Gooise Meren, Laren, Wijdemeren en Weesp die zich gediscrimineerd voelen of menen dat er binnen de eigen gemeente gediscrimineerd wordt kunnen een melding op het gebied van discriminatie bij ons doen. Daarnaast geven wij voorlichting aan gemeenten, bedrijven, onderwijsinstellingen en buurtorganisaties etc.


Het Meldpunt maakt onderdeel uit van Versa Welzijn. Versa Welzijn is een grote en brede welzijnsorganisatie in de Gooi- en Vechtstreek die zich richt op het, samen met inwoners, bouwen aan sterke buurten en wijken. 

Op dit moment is één van de speerpunten van het Meldpunt het verbeteren en stroomlijnen van communicatie richting de diverse doelgroepen. Wij streven ernaar de zichtbaarheid, vindbaarheid entoegankelijkheid van het Meldpunt in brede zin te verbeteren. Inwoners, organisaties e.d. die op welke wijze dan ook geconfronteerd worden met discriminatie moeten op laagdrempelige wijze de weg naar het Meldpunt kunnen vinden voor melding, informatie en/of advies. Hiertoe wordt op korte termijn een nieuwe website geïntroduceerd. Daarnaast willen wij de voor het Meldpunt relevante doelgroepen, partners en netwerken e.d. opnieuw in kaart brengen en tevens vaststellen op welke wijze wij deze het best en meest effectief kunnen benaderen. Het streven is dat hierdoor in ieder geval het aantal meldingen van discriminatie en verzoeken om advies en informatie zal toenemen.


Geïnspireerd? Dan ligt in bovenstaande een mooie taak voor jou. 

We zoeken: 

Een Communicatiedeskundige met een creatieve inslag en passie voor communicatie én affiniteit met het onderwerp discriminatie, die zich wil inzetten om het Meldpunt in brede zin op de kaart te zetten Je denkt out-of-the-box en bent in staat verbanden te leggen tussen diverse belangen en doelgroepen. En dat laat je in deze stage zien. 

De opdracht:

Jij gaat relevante doelgroepen, partners en netwerken van het Meldpunt binnen de gemeenten in Gooi en Vechtstreek, alsmede binnen het domein discriminatie, in kaart brengen. Verder ga je vaststellen op welke wijze, met welke middelen, met welke informatie e.d. deze partijen het meest effectief benaderd kunnen worden. Hiertoe ga je tevens relevante contactinformatie verzamelen en verwerken, zodat deze direct ingezet kan worden bij de communicatie.
Daarnaast ga je een bijdrage leveren aan het verzorgen en bijhouden van content op onder meer de (nieuwe) website. Een en ander moet uitmonden in en concreet toepasbaar communicatieplan voor het Meldpunt, waar jij ook zelf (een begin van) uitvoering aan kunt geven,

Dus als jij

Jezelf herkent in deze opdracht, als je zin hebt in een pittig project en het opstellen van een mooi communicatieplan samen met ons neem dan contact op Bernd Buiting (Consulent Discriminatieklachten) via bbuiting@versawelzijn.nl of met Ingrid van der Vorst (P&O) via ivorst@versawelzijn.nl   of bel ons via 035-6231100.

We zien erg naar jou uit en gaan graag met je in gesprek. 

 

Stageperiode: 1 augustus 2020 t/m 1 juli 2021.

Wat je moet bezitten

Dit zijn vaardigheden en competenties die je reeds moet bezitten om de functie goed te kunnen uitoefenen

Vaardigheden 
Vaardigheden zijn activiteiten waar je goed in bent.

 • Conceptueel denken
 • Actief
 • Ambiteus

Wat je gaat leren

Dit zijn vaardigheden en competenties die je in deze rol verder kunt ontwikkelen.

Vaardigheden 
Vaardigheden zijn activiteiten waar je goed in bent.

 • Content en marketing strategie
 • Klantgerichtheid
 • Inspireren

Wil je solliciteren op deze stage?

Login of maak snel je account aan. TalentZ maakt een slimme match tussen jou en het bedrijf! Zo zie je direct of deze stageplaats bij jou past!

Vacature eigenschappen

 • HBO/WO
 • Meewerkstage
 • 250+ medewerkers
 • 3e jaar
 • Communicatie

Deel deze vacature